Saldymedžio šaknis Yastimadhu, malta, Nimi Ayurveda, 100g
Jaštimadhu yra "saldžiosios šaknies" žolė, kuri visada buvo labai vertinama ir plačiai naudojama Ajurvedoje. Yashtimadhu Churna yra vienas paklausiausių prieskonių miltelių, nes jame gausu antioksidantų, aminorūgščių ir įvairių vitaminų.
Ekologiška Yasthimandhu šaknis (Glycyrrhiza glabra, saldymedis) - tradiciniai ajurvediniai prieskonių milteliai.
Saldymedžio šaknis yra svarbus daugelio ajurvedos receptų komponentas. Pagal šventraščius tai yra rasajana ir balja. Jis dažnai naudojamas Pita mažinančiose arbatose. Galite sukramtyti šaknį arba įmaišyti ją į pieną.
Rasa (skonis): saldus
Virya (poveikis): šalta
Mažina Vata ir Pita ajurvedines došas.
Vartojimo rekomendacija: ne daugiau kaip 2-5g per dieną (2g yra arbatinis šaukštelis), du kartus per dieną su šiltu vandeniu bent 30 minučių po valgio. Pirmąją porciją rekomenduojama vartoti po pusryčių.
Šie milteliai yra:
* Sertifikuoti ekologiški
* Veganiški
* Visiškai augaliniai, be dirbtinių kvapiųjų medžiagų ar konservantų
* Tradicinis ajurvedos augalinis produktas
* 100% natūralus
* Tiesiogiai importuotas iš Indijos
* Pagaminti ir išpilstyti į buteliukus su meile
Sudėtis: ekologiškos Yasthimadhu arba kitaip saldymedžio šaknies (Glycyrrhiza glabra) milteliai.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Grynasis kiekis: 100g
Gamintojas: Ayurveda Handels GmbH, Hamburgas, Vokietija
Kilmė: Indija