Katalogas
Sitopaladi žolelių mišinys milteliais, Ayucare, 100g
Sitopaladi žolelių mišinys milteliais, Ayucare, 100g
  • Sitopaladi žolelių mišinys milteliais, Ayucare, 100g

Sitopaladi žolelių mišinys milteliais, Ayucare, 100g

Sitopaladi yra populiarus ir žinomas žolelių mišinys, ajurvedoje rekomenduojamas esant sutrikdytai Kapha došai, t.y. esant peršalimams, gleivėms nosies ir gerklės srityje, slogai.

Sitopaladi taip pat gali būti naudojama virškinimui pagerinti. Senovės ajurvediniuose raštuose Sitopaladi yra paminėtas, kaip palengvinantis vidurių pūtimo sindromus.

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: 4260492110489

Sitopaladi milteliai skatina sveiką skreplių pašalinimą, esant bronchų-plaučių ligoms ir padeda palaikyti tinkamą plaučių ir sinusų veiklą, pašalina perteklinį Vata, Pita ir Kapha perteklių nuo galvos ir krūtinės dalių, padeda atkurti sveiką kvėpavimą. Turi atsikosėjimą lengvinančių, kosulį mažinančių, priešalerginių, imunomoduliuojančių, karštį mažinančių, tonizuojančių savybių.

Ajurvedoje jie yra tradiciškai naudojami viršutinių kvėpavimo takų (plaučių, nosies ertmės, šalutinių nosies ertmių) atlaisvinimui, ir kosulio mažinimui, esant įvairioms kvėpavimo takų ligoms, tokioms kaip bronchitas, astma, plaučių uždegimas, tuberkuliozė ir plaučių vėžys, rinitai, sinusitas, laringitas, faringitas, gripas, krūtinės užgulimas, dilgėlinė, alergijos, sausas kosulys, apetito praradimas, troškulys, galūnių deginimas, lėtinis karščiavimas, silpnumas, kraujavimas iš nosies ir burnos, pernelyg didelis lėtini kosulys ir peršalimas, lėtas virškinimas, liežuvio jautrumo praradimas, gerklės, pilvo, šonų skausmai, anoreksija.

Pagal Ajurvedą, Sitopaladi milteliai yra pripažinta rasajana (atjaunintojas) ir tonikas, todėl gali būti saugiai naudojamas kiekvieną dieną.

Naudojimo būdas:

Vidiniam naudojimui (pagal Ajurvedos traktatus): 3-5 gramai 2-3 kartus per dieną po valgio su šiltu vandeniu, tirpinto sviesto ghee arba medaus arba kaip nurodė Ajurvedos specialistas.

Kontraindikacijos: atskiras komponentų netoleravimas, cukrinis diabetas, paralyžius, galūnių drebulys. Prieš naudojimą rekomenduojama pasikonsultuoti su ajurvedos specialistu.

Sudėtis: Neapdorotas cukranendrių cukrus*, Pippali* (ilgieji pipirai), kardamonas*, Ceilono cinamomas*, bambukas*

*iš sertifikuotų ekologiškų ūkių

Grynasis kiekis: 100g maltų miltelių

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
  • −30%
Veganiška Veganiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda