Katalogas
Gėrimas Golden Milk, ekologiškas, Aequanime, 220 ml
Ekologiška Ekologiška
Gėrimas Golden Milk, ekologiškas, Aequanime, 220 ml
  • Gėrimas Golden Milk, ekologiškas, Aequanime, 220 ml
  • Gėrimas Golden Milk, ekologiškas, Aequanime, 220 ml
  • Gėrimas Golden Milk, ekologiškas, Aequanime, 220 ml

Gėrimas Golden Milk, ekologiškas, Aequanime, 220 ml

Ekologiška Ekologiška

Ekologiškas medaus, ghi (lydyto sviesto) ir ciberžolės produktas.

Aequanime Golden Milk preparatas gaminamas iš vertingų natūralių ekologiškų ingredientų.

Ciberžolė, ghi ir medus yra puikiai sumaišyti ir suderinti, kad būtų galima iš karto ir greitai naudoti.

2995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 29 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 29 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,87 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: 10780

Auksinis pienas savo pavadinimą pelnė dėl auksinės spalvos ir brangumo pagal originalų ajurvedos ir jogos tradicijų receptą, kuris laikomas ypatingu geros savijautos lobiu. Auksinis pienas - tai paprastas jogos šaltinių receptas, padedantis išnaudoti visas žmogaus galimybes, kurį taip pat perdavė ir rekomendavo jogas Bhadžanas.

Aequanime Golden Milk preparatas gaminamas iš vertingų natūralių ekologiškų ingredientų: Ciberžolė, ghi ir medus yra puikiai sumaišyti ir suderinti, kad būtų galima iš karto ir greitai naudoti.

Natūralių ingredientų derinys ir ištikimas paruošimas pagal originalų jogų receptą daro "Aequanime Golden Milk" preparatą puikiu pagalbininku palaikant fizinį darbingumą apskritai ir ypač prižiūrint judėjimo aparatą.

Jogos praktikoje "Auksinis pienas" rekomenduojamas sąnariams "atpalaiduoti" ir lankstumui gerinti; intensyvių jogos užsiėmimų metu "Auksinis pienas" ne kartą pasiteisino kaip "Auksinė paguoda".

Vartojimas: Ištirpinkite vieną arbatinį šaukštelį GOLDEN MILK 125 ml šilto karvės ar augalinio pieno arba vandens. Gerkite po 1-2 puodelius per dieną pagal poreikį. Kaip jogos dietos dalį Auksinį pieną rekomenduojama vartoti ne mažiau kaip 40 dienų iš eilės.

Sudedamosios dalys: Ekologiškas Medus (76%)*, ekologiškas ghee sviestas (18%)*, ekologiška ciberžolė (6%)*. 

* Visi ingredientai yra sertifikuoti kaip ekologiški.

Maistinė vertė (100g): 2044 kJ/488 kcal: baltymų 0.6 g, riebalų 24 g (iš jų sočiųjų 13), angliavandenių 67 g (iš jų cukrų 56 g), druskos 0.03 g, skaidulinių medžiagų 1.3 g, laktozė < 0,01 g

Laikymo sąlygos: neatidarius laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje (šaldytuve), atokiai nuo saulės spindulių

Kilmės šalis: ES

Grynasis kiekis: 195 g / 220 ml

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Aequanime s.r.l.s., Italija

-----------------------------------------------------

"AEQUANIME" - tai jaunas Italijos ekologiškų maisto produktų ženklas, siūlantis šias jogos sėkmės formules, sudarytas iš labai vertingų biologinių ingredientų, mitybos ir gyvenimo būdo pasiūlymų, taip pat meditacinių pratimų, padedančių integruoti produktų poveikį.

Kilmės šalis:
Italija
Gamintojo šalis:
Italija
Kiekis:
210 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime