Ajurvedinis gėrimas Amalaki Amla Natural, Everest Ayurveda, 100g
Gali būti naudinga imuniteto ir skrandžio bei virškinimo būklei palaikyti.
Gali būti naudinga imuniteto ir skrandžio bei virškinimo būklei palaikyti.
Emblica officinalis (indiškasis lapainis) teigiamai veikia virškinimo sistemą, gerina skrandžio ir žarnyno veiklą. Vitaminas C – pagerina energijos apykaitą, imuninės sistemos funkcionavimą ir veikimą; padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso; gerina geležies absorbciją, mažina išsekimą ir nuovargį; palaiko nervų sistemos funkcionavimą; skatina kolageno gamybą; gerina kraujagyslių, kremzlių, dantų ir dantenų būklę.
Ingredientai: emblica officinalis (indiškojo lapainio, amla, amalaki) milteliai.
Kiekis: 100 g milteliai
Rekomenduojamas dozavimas: 2-3 puodeliai per dieną.
Paruošimas: Norėdami gauti sveiką ir skanų gėrimą, sumaišykite 1 arbatinį šaukštelį (maždaug 2 g) smulkiai sumalto mišinio su 250 ml šilto vandens ir įdėkite medaus pagal savo skonį. Gėrimo miltelius taip pat galima dėti į kokteilius ir šviežias sultis.
Vartojimas: Ajurvedinių karštų gėrimų ruošimas skiriasi nuo užverdamų ar užplikomų žolelių arbatų. Malti milteliai arba „churna“ vartojami tiesiogiai išmaišant šiltame skystyje. Skirtingai nuo greitų karštų gėrimų, kai priedai ištirpina jo turinį cheminiame tirpale, gryni „Amla“ gėrimų mišiniai yra paruošti iš 100% natūralios RAW kokybės ir neturi jokių konservantų ar priedų. Todėl smulkiai sumalti milteliai niekada netirpsta vandenyje. Vertingiausias gėrimo dalykas yra šis maltas žolelių mišinys, kurį reikia sumaišyti šiltame vandenyje ir tada gerti kartu su visu turiniu, įdedant šaukštelį medaus. Medus yra naudojamas ajurvedoje kaip priemonė geriau absorbuoti vaistažoles į kūno audinius.
Saugoti nuo vaikų. Neviršykite rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje vietoje, žemesnėje kaip 25 ° C temperatūroje.
Kilmės šalis: Nepalas
Virškinimo sistemai