Ajurvedinis gėrimas Amla Rose, Everest Ayurveda, 100g
Gali būti naudinga imuniteto, odos ir regos būklei palaikyti:
Rosa centifolia (šimtalapis erškėtis, kopūstinė arba Provanso rožė) gali padėti skatinti natūralesnę veido spalvą ir atgaivinti odą.
Emblica officinalis (indiškasis lapainis, amalaki, amla) gali palankiai veikti virškinimo sistemą.
Gali būti naudinga imuniteto, odos ir regos būklei palaikyti:
Rosa centifolia (šimtalapis erškėtis, kopūstinė arba Provanso rožė) gali padėti skatinti natūralesnę veido spalvą ir atgaivinti odą.
Emblica officinalis (indiškasis lapainis, amalaki, amla) gali palankiai veikti virškinimo sistemą.
Ingredientai: emblica officinalis (indiškojo lapainio, amla, amalaki), Rosa centifolia (šimtalapis erškėčio, kopūstinės arba Provanso rožės) milteliai.
Kiekis: 100 g miltelių
Rekomenduojamas dozavimas: 2-3 puodeliai per dieną.
Paruošimas: Norėdami gauti sveiką ir skanų gėrimą, sumaišykite 1 arbatinį šaukštelį (maždaug 2 g) smulkiai sumalto mišinio su 250 ml šilto vandens ir įdėkite medaus pagal savo skonį. Gėrimo miltelius taip pat galima dėti į kokteilius ir šviežias sultis.
Vartojimas: Ajurvedinių karštų gėrimų ruošimas skiriasi nuo užverdamų ar užplikomų žolelių arbatų. Malti milteliai arba „churna“ vartojami tiesiogiai išmaišant šiltame skystyje. Skirtingai nuo greitų karštų gėrimų, kai priedai ištirpina jo turinį cheminiame tirpale, gryni „Amla“ gėrimų mišiniai yra paruošti iš 100% natūralios RAW kokybės ir neturi jokių konservantų ar priedų. Todėl smulkiai sumalti milteliai niekada netirpsta vandenyje. Vertingiausias gėrimo dalykas yra šis maltas žolelių mišinys, kurį reikia sumaišyti šiltame vandenyje ir tada gerti kartu su visu turiniu, įdedant šaukštelį medaus. Medus yra naudojamas ajurvedoje kaip priemonė geriau absorbuoti vaistažoles į kūno audinius.
Saugoti nuo vaikų. Neviršykite rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje vietoje, žemesnėje kaip 25 ° C temperatūroje.
Kilmės šalis: Nepalas
Imunitetui
Odai, plaukams, nagams