Milteliai Curcuma Latte (arba Auksinis Pienas) gėrimui paruošti.
Išeiga: apie 14 porcijų.
„Raab Vitalfood“ ekologiško „Curcuma Latte“ gėrimo „Auksinis pienas“ širdis yra žinios apie kurkumos šaknį, dar žinomą kaip ciberžolė, kuri yra tokia pat sena kaip ir patys ajurvedos mokymai. „Auksinis pienas“ yra šildantis saulėtai geltonas gėrimas, siūlantis skanų būdą integruoti vertingą ciberžolę į kasdienį racioną.
Jogoje „Auksinis pienas“ buvo žinomas ir vertinamas tūkstančius metų dėl savo palaikomojo jogos ir meditacijos poveikio.
* 30% ciberžolės šaknų miltelių
* Su aromatiniais prieskoniais
* Geriausios ekologiškos žaliavos
* Kontroliuojamas likučių ir reklamuojamų maistinių medžiagų kiekis
* Skaniam, šildančiam, saulėtam geltonam gėrimui
Turinys: 70 g gėrimo milteliių (pakanka maždaug 14 porcijų).
Ingridientai: ciberžolės šaknies milteliai* 30%, kokosų miltai*, kokosų žiedų cukrus*, Ceilono cinamonas*, maltas imbieras*, malti pipirao*, malta kalendra*.
* Iš kontroliuojamo ekologinio auginimo
Paruošimas / naudojimas:
Išmaišykite maždaug 1 arbatinį šaukštelį (5 g) ekologiško gėrimo „Golden Milk“ miltelių 200 ml šilto augalinio pieno (pvz., ryžių pieno) arba karvės pieno. Maišytuvo ar plaktuvo naudojimas garantuoja dar puikesnį rezultatą. Jei norite, galite pridėti šiek tiek medaus, kad gautumėte daugiau saldumo. Originaliame recepte rekomenduojama įpilti šiek tiek migdolų arba sezamo aliejaus. Auksiniu pienu geriausia mėgautis karštu.
Informacija apie maistingumą 100 g: energija: 1483 kJ / 354 kcal; riebalai: 7.0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 3,3 g; angliavandeniai: 58 g, iš jų cukraus: 35 g; baltymai: 8,1 g; druska: 0,07 g; skaidulos: 15 g
Laikyti apsaugotą nuo šviesos ir karščio, sausai ir gerai uždarytą.
Kilmė: ne ES žemės ūkis
Gamintojas: Raab Vitalfood GmbH, Rohrbach. Vokietija
Papildoma informacija: prieskoniai visiškai neištirpsta. Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra natūralus produktas, kuris gali kisti sezoniškai.