Sviestas ghi yra lydytas sviestas, naudojamas indiškoje virtuvėje įvairiems patiekalams gaminti.
Sviesto ghi sudaro beveik vien tik gryni riebalai, todėl jį galima kaitinti iki aukštos temperatūros ir tinka kepti arba gruzdinti.
Be to, jį galima labai ilgai laikyti ir ištisas savaites laikyti vėsiai.
Ghi sviestas yra ištirpintas sviestas, kuriame nėra vandens, pieno baltymų ir pieno cukraus - tai grynas sviesto aliejus. Ghi nėra toks tankus ar kreminis kaip sviestas, jis minkštas ir kristalinis. Jis turi intensyvų, skanų sviesto kvapą ir jo skonis yra puikus, riešutų aromato su švelnia sūrio nata. Ghi galima puikiai derinti su visais maisto produktais ir ingredientais.
Idealiai tinka sveikam maistui gaminti, nes pasižymi aukštu rūkimo tašku (smoke point) - kaitinant jame nesusidaro žalingi laisvieji radikalai.
Puikaus skonio, maistingas.
Pagamintas iš šviežio karvių pieno.
Jame puikiai subalansuotos lengvai įsisavinamos riebiosios rūgštys.
Ghi gali būti naudojamas kaip sviestas ar aliejus maistui, bet taip pat labai vertinamas kaip kosmetikos ingredientas arba bazė kosmetikos ar terapiniams produktams - kaip kremas, papildantis, grubiai odai, skirtas atnaujinti akių zonąą, arba kaip kūdikių priežiūros priemonė. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip pagalba nuo nemigos kartu su šiltu pienu.
Ghi sviests yra gyvenimo eliksyras iš senų tradicinių ajurvedinių receptų. Tai tikras "lėtas maistas" - be pramoninio perdirbimo.
Jau tūkstančius metų Ghi buvo naudojamas maisto gamybai. Ajurvedos virtuvėje Ghi naudojama vietoj sviesto, aliejaus ar riebalų. Tai skatina Agni (virškinimo ugnį) ir pats savaime jis yra lengvai virškinamas. Ghi, lengvai virškinamų maisto produktų maste, užima 1 poziciją prieš sviestą, augalinius aliejus arba gyvūninius riebalus. Tai maistinė medžiaga, kuri skatina gerą sveikatą ir gali būti šildoma neprarandant kokybės. Be to, jis yra labai turtingas ingredientais ir gali būti saugomas be šaldymo. Ghi išlaisvina žmogaus virškinimo sistemą. Toksinai mūsų maisto produktuose gali būti surišti ir pašalinti, naudojant Ghi, todėl gali būti skatinamas geras bendra savijauta ilgiems metams.
Ghi sviesto naudojimas:
* Virimui, kepimui, garinimui, kepimui, kepiniams
* Švelniam prieskonių pakepinimui; jie bus atidaryti, kad galėtų atskleisti visą savo aromatą.
* Idealiai tinka gaminti garuose, nes saugo vitaminus.
* Pašilddyti paruoštus patiekalus, pvz., daržoves, ryžius ar grūdus.
* Skrudinti duonai - pavyzdžiui, šiltas, su žolelėmis ir prieskoniais.
Vartokite kaip malonaus skonio kulinarinius riebalus. Galima keptis, galite įmaišyti į ryžius ar daržovių patiekalus aromatui ir maistinei vertei pagerinti. Atidarę laikykite šaldytuve, suvartoti per 3 mėn.
Maistinė vertė 100 g:
Energinė vertė / kalorijos: 3692kJ / 898Kcal
Riebalai: 99,8 g, iš jų sočiųjų riebalų: 63.3g
Angliavandeniai: 0g, iš jų cukrų: 0 g
Skaidulinės medžiagos: 0 g
Baltymai: 0g
Druska: 0g
Sudėtis: sviestas ghi (99,8 %), etilo butiratas.
Kilmės šalis: Indija
Gamintojas: TRS Wholesale Co.Ltd., Southall, Middlesex, Didžioji Britanija
Laikyti vėsioje, tamsioje, sausoje vietoje.
- −30%