Katalogas
Makiažo valymo aliejus Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml
Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Valomasis makiažo aliejus Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Valomasis makiažo aliejus Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Valomasis makiažo aliejus Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Valomasis makiažo aliejus Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Makiažo valymo aliejus Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Švelniai pašalina makiažą, net nuo akių.

Sausa tekstūra nepalieka riebios plėvelės.

Taip pat puikiai tinka po valymo kaip maitinamasis, lūpas sutraukiantis aliejus, kad oda būtų švelni ir elastinga.

2395 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 23 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 23 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,69 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: RSYN-014

AIAB 6 mėnesiai nuo atidarymo

"Amrita Liporestitutive" makiažo šalinimo aliejus yra pagamintas iš vertingo augalinių aliejų mišinio, kuriame gausu antioksidantų (vynuogių sėklų, sezamų, kokosų, alyvuogių, argano, saulėgrąžų ir erškėtuogių). Praturtintas medetkų ekstraktu ir sandalmedžio aliejumi, raminančiomis ir priešuždegiminėmis medžiagomis bei vitaminu E.

Amrita aliejus švelniai pašalina makiažą nuo odos ir visus makiažo pėdsakus, net nuo akių, nepalikdamas riebios plėvelės. Jį taip pat galima naudoti po veido valymo kaip maitinamąjį, lūpas patempiantį aliejų, kurį švelniai įmasažavus atkuriamas odos minkštumas ir elastingumas.

Dėl sausos tekstūros produktą galima įmasažuoti, tačiau jis nepalieka riebumo pojūčio.

Prie grožio ištakų

Amrita indų mitologijoje yra nemirtingumo nektaras.

Pasak mito, iš Pieno vandenyno putų atsirado grožio deivė Lakšmi kartu su ampule Amritos - nemirtingumo nektaro.

"Amrita Liporestitutive Make-up Remover Oil" kartu su "Arnas Soft Mousse" (sanskrito kalba "Arnas" reiškia "jūros putos") idealiai tinka dvigubam valymui. Du sinergiškai veikiantys produktai padeda iš naujo atrasti natūralų grožį, kuris prasideda nuo tinkamo valymo.

"Amrita Liporestitutive Cleansing Oil" pakuotė primena mitologinę nemirtingumo nektaro ampulę, ji yra iš gintaro spalvos, satino spalvos stiklo.

Tekstūra yra skysta ir šilkinė, gintaro spalvos, primenanti nektarą, neriebi ant odos, bet maloniai slystanti masažuojant.

Tekstūra ir naudojimas

"Amrita" aliejaus tekstūra yra pusiau sausa, neriebi. Todėl jis maloniai slysta oda, bet nepalieka riebumo pojūčio. Norint visiškai nuvalyti makiažą nuo veido arba masažui reikia vos kelių lašų.

Ajurvedinė kilmė

Sezamų aliejus Ajurvedoje skirtas su Vata doša (šiurkščia, matine, brandžia oda) susijusioms problemoms mažinti.

Turtingas riebiųjų rūgščių, nemaistingų medžiagų, mineralų, vitaminų ir baltymų, jis suteikia odai maitinimo ir elastingumo bei apsaugo ją.

Kokosų aliejus Ajurvedoje ypač tinka Pitta došai (jautriai, švelniai, normaliai odai). Jis pasižymi antioksidaciniu, priešuždegiminiu ir raminamuoju, antibakteriniu, priešgrybeliniu poveikiu. Jis maitina odą ir ją apsaugo.

Sandalmedis Ajurvedoje yra rasajana (atjauninantis) augalas.

Jis pasižymi senėjimą stabdančiomis, raminančiomis ir gaivinančiomis savybėmis. Jis gerina veido spalvą ir odos spindesį. Turtingas antioksidantų, jis yra idealus brandžios odos sąjungininkas, tačiau tinka visų tipų odai, nes pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, naudingu nuo jautrios odos paraudimo, antibakteriniu, antiseptiniu ir sutraukiančiu poveikiu, naudingu riebiai ir nešvariai odai, ir minkštinančiu poveikiu, naudingu sausai odai.

Naudojimo rekomendacijos

Kaip makiažo valiklis: kelis lašus užlašinkite ant sudrėkintos kempinėlės ar šluostės. Labai švelniai įtrinkite veidą ir akis, kol pašalinsite makiažą. Gerai nuplaukite veidą drungnu vandeniu arba nuvalykite priešingai - "Arnas Soft Mousse".

Kaip maitinamasis aliejus: kelis lašus (2-3) užlašinkite ant švaraus veido ir kaklo. Masažuokite, kol visiškai įsigers.

Veido masažui: 5-6 lašus užlašinkite ant švaraus veido ir kaklo. Masažuokite kaip įprasta.

Sudėtis (INCI): Coco-Caprylate/Caprate, Vitis Vinifera Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract*, Rosa Moschata Seed Oil, Santalum Album Wood Oil, Parfum, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Hexylcinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Hydroxycitronellal.

* iš ekologinio ūkininkavimo.

Odos tipas:
Visų tipų odai
Kilmės šalis:
Italija
Gamintojo šalis:
Italija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime