Katalogas
Vynuogių kauliukų aliejus Grape Seed, Sattva Ayurveda, 50ml
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Ekologiška Ekologiška
  • Naujiena
Vynuogių kauliukų aliejus Grape Seed, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Vynuogių kauliukų aliejus Grape Seed, Sattva Ayurveda, 50ml

Vynuogių kauliukų aliejus Grape Seed, Sattva Ayurveda, 50ml

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Ekologiška Ekologiška

Vynuogių sėklų aliejus yra vertinga kosmetikos priemonė, puikiai tinkanti sveikai odai ir gražiems plaukams.

Tai bazinis aliejus, lengvai derantis su eteriniais aliejais.

1795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 17 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 17 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,51 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: 5903794189386

Ecosert Cosmos Organic

Vynuogių sėklų aliejus yra vyno gamybos proceso šalutinis produktas. Jis pasižymi priešuždegiminėmis, antibakterinėmis ir antioksidacinėmis savybėmis. Vynuogių sėklų ekstraktai yra puikus vitaminų C ir E bei flavonoidų šaltinis, gerinantis odos struktūrą ir mažinantis senėjimo požymius. Įdomu tai, kad tyrimai rodo, jog vynuogių kauliukų aliejus, užteptas ant odos, pasižymi saulės filtravimo poveikiu, saugo nuo neigiamo UV spindulių poveikio. Be to, šis aliejus yra veiksminga šveičiamoji priemonė, švelniai pašalinanti negyvas odos ląsteles, todėl oda tampa sveikesnė ir švytinti. Vynuogių kauliukų aliejus yra nepakeičiama kosmetikos priemonė, palaikanti sveiką odą ir plaukus, suteikianti jiems blizgesio ir žavesio.

Kaip veikia ekologiškas vynuogių sėklų aliejus:

* Vynuogių sėklų aliejus aprūpina organizmą vertingais vitaminais C ir E, kurie padeda palaikyti sveiką odą.

* Jame yra antioksidantų, vadinamųjų flavonoidų, kurie gerina odos tekstūrą ir mažina senėjimo požymius: Dėl sudėtyje esančių flavonoidų oda tampa lygi ir jaunesnė.

* Veikia kaip odos apsauga nuo saulės: Tyrimai parodė, kad vynuogių sėklų aliejus, užteptas ant odos, veikia kaip apsauginis kremas nuo saulės ir padeda apsisaugoti nuo kenksmingų UV spindulių.

* Puikus šveitiklis negyvoms odos ląstelėms pašalinti: Šis aliejus yra veiksmingas šveitiklis, švelniai pašalinantis viršutinį negyvų odos ląstelių sluoksnį ir atskleidžiantis lygesnę ir sveikesnę odą.

* Drėkina sausus, lūžinėjančius ir slenkančius plaukus: Vynuogių sėklų aliejus puikiai drėkina plaukus ir padeda jiems atsinaujinti.

Kaip naudoti ekologišką vynuogių kauliukų aliejų?

Odai

Švelniai masažuokite veidą ar kūną, naudodami kelis lašus aliejaus. Neskubėkite, neskubėkite. Sutelkite dėmesį į veido poras ir įsitikinkite, kad jos padengtos aliejumi. Palikite per naktį arba bent 30 minučių, tada švelniai nuvalykite švelniu valikliu.

Plaukams

Švelniai masažuokite galvos odą, naudodami šiek tiek pašildytą aliejų. Kad poveikis būtų geriausias, palikite per naktį arba bent valandą. Plaukus išplaukite švelniu šampūnu.

Naudoti tik išoriškai!

Sudėtis: 100% grynas vynuogių kauliukų aliejus.

Laikyti sandariai uždarytoje talpykloje vėsioje ir tamsioje vietoje.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
50 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime