Katalogas
Nakvišų aliejus Evening Primrose, Sattva Ayurveda, 50ml
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Ekologiška Ekologiška
  • Naujiena
Nakvišų aliejus Evening Primrose, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Nakvišų aliejus Evening Primrose, Sattva Ayurveda, 50ml

Nakvišų aliejus Evening Primrose, Sattva Ayurveda, 50ml

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Ekologiška Ekologiška

Nakvišų aliejus yra universalus produktas, kurį galima naudoti ne tik odos, bet ir plaukų priežiūrai.

Šiame aliejuje esanti omega-6 rūgštis veiksmingai kovoja su aknės problemomis.

Iš tiesų šios riebalų rūgštys atlieka svarbų vaidmenį odos ląstelių struktūroje, išlaikydamos ją elastingą, sudrėkintą ir atsparią nuovargiui.

Tai bazinis aliejus, lengvai derantis su eteriniais aliejais.

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: 5903794189416

Ecosert Cosmos Organic

Nakvišų aliejus yra universalus produktas, kurį galima naudoti ne tik odos priežiūrai, bet ir plaukų priežiūrai. Šiame aliejuje esanti omega-6 rūgštis veiksmingai kovoja su aknės problemomis. Iš tiesų šios riebalų rūgštys atlieka svarbų vaidmenį odos ląstelių struktūroje, išlaikydamos ją elastingą, sudrėkintą ir atsparią nuovargiui. Tai nešiklis (bazinis) aliejus, lengvai derantis su eteriniais aliejais.

Pagrindiniai nakvišų aliejaus naudojimo privalumai:

Kova su spuogais: Omega-6 rūgštis, esanti aliejuje, padeda efektyviai kovoti su aknės problemomis, prisideda prie odos būklės pagerėjimo.

Elastingumas, drėkinimas ir atsparumas nuovargiui: Dėl sudėtyje esančių riebalų rūgščių oda tampa elastingesnė, gerai sudrėkinta ir atsparesnė nuovargiui.

Nakvišų aliejus yra nepakeičiama parama jūsų odai ir plaukams. Dėl savo savybių ir maistingųjų medžiagų jis padeda išlaikyti sveiką ir gražią odos išvaizdą bei gerina plaukų būklę. Todėl verta jį išbandyti ir mėgautis daugybe jo privalumų.

Kaip naudoti ekologišką vakarinių nakvišų aliejų?

Odai

Švelniai masažuokite veidą ar kūną, naudodami kelis lašus aliejaus. Neskubėkite, neskubėkite. Sutelkite dėmesį į veido poras ir įsitikinkite, kad jos padengtos aliejumi. Palikite per naktį arba bent 30 minučių, tada švelniai nuvalykite švelniu valikliu.

Plaukams

Švelniai masažuokite galvos odą, naudodami šiek tiek pašildytą aliejų. Kad poveikis būtų geriausias, palikite per naktį arba bent valandą. Plaukus išplaukite švelniu šampūnu.

Naudoti tik išoriškai!

Laikyti sandariai uždarytoje talpykloje vėsioje ir tamsioje vietoje.

Sudėtis: 100% grynas nakvišų aliejus.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime