Katalogas
Puiklapio foraha aliejus Tamanu, Sattva Ayurveda, 50ml
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Ekologiška Ekologiška
  • Naujiena
Puiklapio foraha aliejus Tamanu, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Puiklapio foraha aliejus Tamanu, Sattva Ayurveda, 50ml

Puiklapio foraha aliejus Tamanu, Sattva Ayurveda, 50ml

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Ekologiška Ekologiška

Tamanu aliejus yra kosmetikos priemonė, puikiai tinkanti visų tipų odai prižiūrėti.

1595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 15 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 15 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,45 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: 5903794189423

Ecosert Cosmos Organic

Tamanu aliejus gaunamas iš Calophyllum inophyllum medžio riešutų, o jo ištakos siekia Polineziją, kur jis atlieka svarbų kultūrinį vaidmenį. Jo sudėtyje yra kalofilolido - medžiagos, kuri, kaip manoma, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis. Dėl to tamanu aliejus padeda kovoti su tokiomis problemomis, kaip įaugę plaukeliai, kurie dažnai dirgina ar kelia diskomfortą.

Be to, šis aliejus palaiko kolageno, kuris atlieka svarbų vaidmenį odos senėjimo stabdymo ir atsinaujinimo procese, gamybą. Tamanu aliejus taip pat pasižymi įrodytomis gydomosiomis savybėmis, todėl yra veiksmingas vabzdžių įkandimų, randų ir nudegimų atvejais. Tai universalus produktas, kuris gali padėti išlaikyti jūsų odą sveiką ir gražią daugelį metų.

Svarbiausi tamanu aliejaus privalumai:

* Tinka visų tipų odai: Tamanu aliejus tinka visų tipų odai, todėl jį gali naudoti žmonės, turintys įvairių odos priežiūros poreikių.

* Maitina ir regeneruoja odą: Dėl sudėtyje esančių riebalų rūgščių tamanu aliejus puikiai maitina ir palaiko odos regeneracijos procesą.

* Drėkina ir maitina odą: Tamanu aliejus puikiai drėkina odą, aprūpina ją būtinomis maistinėmis medžiagomis.

* Mažina aknę ir su ja susijusius uždegimus: Dėl savo priešuždegiminių savybių tamanu aliejus padeda kovoti su spuogais ir su jais susijusiais uždegimais.

* Šviesina odos spalvą, dėmeles ir netobulumus: Šis aliejus padeda mažinti spuogų žymes, dėmeles ir kitus odos netobulumus.

Kaip naudoti tamanu aliejų:

Švelniai masažuokite veidą ar kūną, naudodami kelis lašus aliejaus. Neskubėkite, neskubėkite. Sutelkite dėmesį į veido poras ir įsitikinkite, kad jos padengtos aliejumi. Palikite per naktį arba bent 30 minučių, tada švelniai nuvalykite švelniu valikliu.

Ingredients (INCI): 100% Calophyllum inophyllum seed oil.

Laikyti sandariai uždarytoje talpykloje vėsioje ir tamsioje vietoje.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda