Katalogas
Grynas alyvuogių aliejus plaukams, Dabur Vatika, 200ml
Prekės ženklas: Dabur
Aliejus plaukams su grynu alyvuogių aliejumi, Dabur Vatika, 200ml
  • Aliejus plaukams su grynu alyvuogių aliejumi, Dabur Vatika, 200ml
  • Aliejus plaukams DABUR su grynu alyvuogių aliejumi, 200ml
  • Grynas alyvuogių aliejus plaukams, Dabur Vatika, 200ml
  • Grynas alyvuogių aliejus plaukams, Dabur Vatika, 200ml
  • Grynas alyvuogių aliejus plaukams, Dabur Vatika, 200ml
  • Grynas alyvuogių aliejus plaukams, Dabur Vatika, 200ml
  • Grynas alyvuogių aliejus plaukams, Dabur Vatika, 200ml

Grynas alyvuogių aliejus plaukams, Dabur Vatika, 200ml

Prekės ženklas: Dabur

"Dabur Vatika Olive Enriched Hair Oil" sudėtyje yra tyro alyvuogių aliejaus ir maitinamųjų migdolų, kaktusų ir citrinų ekstraktų.

Unikali "Vatika" formulė užtikrina gilesnį aliejaus įsiskverbimą į plaukus ir galvos odą, kad plaukai ir galvos oda būtų visapusiškai natūraliai pamaitinti ir plaukai būtų be problemų gražūs.

Alyvuogių, migdolų ir kaktusų galia padeda jūsų plaukams atlaikyti kasdienio gyvenimo stresą.

1195 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 11 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 11 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,33 €.

Prieinamumas: 6
Prekės kodas: 5022496003926

Šis unikalus ir natūralus „Vatika Naturals“ plaukų aliejus leis Jums pasinaudoti visomis naudingomis alyvuogių aliejaus savybėmis. Sausi, pažeisti ar natūraliai pasišiaušę plaukai gali būti sunkiai suvaldomi ir taip pakenkti Jūsų pasitikėjimui savimi. Dėl savo natūralių vertingųjų savybių ir neįtikėtino glotninančio efekto alyvuogių aliejus nuo seno buvo naudojamas kaip priemonė plaukams. „Vatika“ pristato Jums aukščiausios kokybės alyvuogių aliejų plaukams su natūraliais ingredientais, kurie padeda kovoti su pasišiaušusiais plaukais ir išlaikyti juos lygius, glotnius ir spindinčius. „Vatika“ alyvuogių aliejus yra meistriškai pagamintas aliejus, kurio sudėtyje yra 100 % natūralių aliejų. Šioje priemonėje nėra mineralinių aliejų ir parabenų, o tai leidžia mėgautis Jūsų plaukams suteikiama geriausia galima priežiūra, kurią užtikrina vienas iš geriausių pasaulyje plaukų aliejų ekspertų. 

Alyvuogių, migdolų ir kaktusų bei kitų ingredientų gėrybės maitina ir padeda apsaugoti plaukus nuo kasdienio nusidėvėjimo. Vienas iš žinomų "Dabur Vatika" natūralių aliejų, visapusiškai gydančių plaukus, yra "Dabur Vatika Olive Enriched Hair Oil". Tai kelių natūralių plaukų aliejų, įskaitant alyvuogių aliejų, migdolų aliejų, kokosų aliejų, amlos aliejų ir kt., derinys, kuris maitina, gydo ir atgaivina pažeistus plaukus. Jis apsaugo plaukus nuo ultravioletinių saulės spindulių, taip pat saugo juos nuo aplinkos nešvarumų. Jis specialiai sukurtas pažeistam plaukų stiebui atkurti. Tai ajurvedinė priemonė su patvirtintais ingredientais, kurie ne tik atkuria plaukus, bet ir suteikia plaukams stiprumo, švelnumo, minkštumo, blizgesio ir energijos. Reguliarus naudojimas padidina plaukų blizgesį.

Naudojimas: Aliejų pirštais įmasažuokite į plaukus ir palikite maždaug 30 minučių, galite ir per naktį. Tada kruopščiai išplaukite šampūnu. Kondicionieriaus nebereikia. Geram rezultatui  pasiekti naudokite 1-2 kartus per savaitę. Tradiciškai aliejus įmasažuojamas į plaukus prieš šukavimą ir jų neišplaunaant.

Sudėtis (INCI): Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Canola Oil, Elaeis Guineensis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Phenyltrimethicone, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Perfume, Ricinus Communis Seed Oil, Cereus Grandiflorus (Cactus) Flower Extract, Butyl MethoxyDibenzoyl Methane, Tocopheryl Acetate, Butylated Hydroxy Toluene, Citrus Medica Limonum (Lemon) Oil, CI 47000 (D&C Yellow No. 11), CI 61565 (D&C Green No. 6), CI 26100 (D&C Red No. 17).

Kilmės šalis:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška