Katalogas
Jazminų kvapo aliejus plaukams, KTC, 250ml
Prekės ženklas: KTC
Jazminų kvapo aliejus plaukams, KTC, 250ml
  • Jazminų kvapo aliejus plaukams, KTC, 250ml

Jazminų kvapo aliejus plaukams, KTC, 250ml

Prekės ženklas: KTC

Skirtas naudoti išorėje. Puikiai tinka plaukų priežiūrai. Reguliariai naudojamas puikiai maitina, minkština, suteikia žvilgesio ir sveiką išvaizdą. Be to, jis uždaro kriaukles ir pagreitina kerpėjimą. Dažytų plaukų atveju sustiprina ir pagilina jų spalvą. Priemonė taip pat veikia nuo pleiskanų, be to, apsaugo galvos odą nuo slinkimo.

Stikliniame butelyje.

595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 5 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 5 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,15 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: 5013635483259

Jazminai yra puikiai pažįstamas augalas kiekvienam. Jo aromatas atpalaiduoja ir nukelia į vasariškus prisiminimus. Jazminas plačiai naudojamas dėl savo kvapiniųjų savybių.

Būtent subtiliai gaivaus ir saldaus aromato, jazminas naudojamas aliejaus gamyboje ar kvapų namams produkcijoje. KTC jazminų kvapo aliejus yra skirtas plaukų priežiūrai.

Vasariško aromato produktas suteiks žvilgesio ir sveiką plauko struktūrą. Rekomenduojama šiuo aliejaus pagrindu pasidaryti apalaiduojantį galvos masažą ar itin kvapnią ir odai malonią plaukų kaukę.

Vartojant KTC jazminų aliejų, Jūsų oda bus pagerbta natūraliomis ir itin naudingomis medžiagomis.

Naudojimas: Šiuo plaukų aliejumi galima pasitepti plaukų galiukus kasdieniam naudojimui.

Norint pasiekti geriausių ir pastebimiausių rezultatų, aliejų reikėtų naudoti 2-3 kartus per savaitę.

Galvos masažas su aliejumi gali puikiai suaktyvinti kraujotaką bei pagerinti plaukų augimą, o jazminų aromatas suteiks ramybės pojūtį. Taip pat šiuo aliejumi galite pasidaryti plaukų kaukę, ištepdami visus plaukus aliejumi ir palikdami kelioms valandoms ir po to išplauti šampūnu. Reguliariai palepinant plaukus šiuo aliejumi galite išgauti žvilgančių, sveikesnių plaukų rezultatą.

Sudėtis: baltasis aliejus, rapsų aliejus, jazminų kvapioji medžiaga, dažiklis (beta karotenas).

Laikymo sąlygos: neatidarius laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, sausoje vietoje, atokiai nuo saulės spindulių.

Grynasis kiekis: 250 ml

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: KTC, Didžioji Britanija

Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Kiekis:
250 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime