Avinžirniai yra aukštos kokybės augalinių baltymų šaltinis.
Avinžirniuose yra vitaminų, o ypač išsiskiria vitaminas B2, kuris stiprina visus medžiagų apykaitos procesus organizme.
Dietinis produktas.
Avinžirniai yra kremiškai balti, baltymu turtingi ankštiniai augalai, naudojami Indijos ir tarptautinėje virtuvėje. Jie taip pat žinomi kaip Chana, Chole arba Kabuli Chana. Šie iš anksto išvirti TRS avinžirniai yra beveik paruošti naudoti. Norint pagardinti galima tik keletą minučių pavirti su kario prieskoniais arba pasiruošti mėgiamą padažą.
Avinžirniai gaminami daugiausiai Indijoje ir yra ankštinių šeimos dalis. Avinžirniai gali būti sveikas priedas daugybėje patiekalų; jie turtingi baltymais, skaidulom ir angliavandeniais. Indijos virtuvėje avinžirniai dažniausiai naudojami avinžirnių kariui arba kitų autentiškų patiekalų gamybai.
Maistinė vertė (100 g):
Energetinė vertė 506 kJ / 120 kcal
Riebalai - 2,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,3 g
Angliavandeniai - 15 g, iš kurių cukrų 0,0 g
Skaidulinės medžiagos - 6,3 g
Baltymai - 7,2 g
Druska - 0,35 g
Sudėtis: Avinžirniai be luobelės, vanduo, druska, askorbo rūgštis.
Supakuota: Italijoje
Gamintojas: TRS Wholesale Co. LTD., Didžioji Britanija
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius nupilkite sūrymą, laikykite šaldytuve ir sunaudokite per 3 dienas.