Raudonoji bolivinė balanda kynva Quinoa Red, ekologiška, Smart Organic, 250g
Kynva yra vienas maistingiausių augalinių maisto produktų. Jos yra:
- Be glitimo
- Turi daug visaverčių baltymų
– Turi daug skaidulų
- Turi daug mineralinių medžiagų ir antioksidantų
– Skanios ir lengvai paruošiamos
– Ekologiškos
Kynva arba bolivinė balanda yra sėkla be glitimo, daug baltymų ir vienas iš nedaugelio augalinio maisto, kuriame yra pakankamai visų devynių nepakeičiamų aminorūgščių. Jose taip pat daug daugiau skaidulų nei daugelyje grūdų. Kynvoje yra daug flavonoidų, įskaitant kvercetiną ir kaempferolį. Tai yra stiprūs augalų antioksidantai, turintys daug naudos sveikatai.
Kynva, kurioje gausu skaidulų, mineralų, antioksidantų ir visaverčių baltymų, yra vienas sveikiausių ir maistingiausių maisto produktų planetoje. Reguliariai vartojant gali pagerinti cukraus ir cholesterolio kiekį kraujyje ir netgi padėti numesti svorio.
Raudonoji kynva yra sodresnio skonio, šiek tiek geriau kramtomos ir sodresnės tekstūros bei šiek tiek riešutiškesnio skonio, palyginti su baltąja kynva. Tai dažnai pasirenkama kynva šaltoms salotoms, nes gaminant ji geriau išlaiko formą.
Rekomenduojamas vartojimas: Įpilkite 2 puodelius vandens į platų puodą ir užvirinkite. Įmaišykite 1 puodelį kynvos sėklų, uždenkite ir vėl užvirkite. Sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 18–23 minučių arba kol visas vanduo susigers. Tinkamai paruošus kynvą, matosi, kad iš sėklų išdygo mažos „uodegėlės“. Tada kynvą galėsite naudoti kaip pusryčių dubenėlio pagrindą, salotoms ar priedą prie valgio.
Maistinė vertė (100g): energinė vertė 1688 kJ / 400 kcal; riebalai 6,5 g, iš jų sotieji 0,5 g; angliavandeniai 69 g, iš kurių cukrus 0,9 g, skaidulos 6,9 g, baltymai 13 g, druska 0,03g.
Sudėtis: raudonosios bolivinės balandos sėklos*
* Bio sertifikuotas produktas
Ekologiškas produkto sertifikatas BG-BIO-22
Alergenai: -
Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje ir tamsioje vietoje.
Grynasis kiekis: 250 g
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Gamintojas: Smart Organic AD, Bulgarija