Šios pupelės jau yra išvirtos ir išmirkytos šiek tiek pasūdytame vandenyje.
Jos tinka makaronų ar bulvių salotoms pagardinti, o sumaišytos su kitomis daržovėmis yra ypač skanus ir maistingas priedas prie mėsos ar žuvies.
Naudojami kitų pasaulio šalių virtuvėse, pavyzdžiui, meksikiečių, ispanų ir kreolų virtuvėse, ruošiant fajitas, pupelių mėsainius ar sriubas.
Geras augalinių baltymų ir maistinių skaidulų šaltinis.
Raudonosios pupelės yra puikus baltymų ir skaidulų šaltinis, todėl jos puikiai tinka daugeliui patiekalų. Šios pupelės naudojamos daugelyje virtuvių, įskaitant Meksikos, Pietų Amerikos, Viduržemio jūros ir Azijos virtuves. Jos naudojamos sriubose, kario, humuso, įvairiuose padažuose, "Chili con Carne" ir kaip garnyras. Taip pat naudojamos ruošiant Rajma, Dal Makhani, Biryanis arba salotas.
Virtos raudonosios inkstų pupelės žinomos dėl savo saldaus skonio, primenančio kaštoną, ir minkštos miltinės konsistencijos. Daug svarbiausių mineralų ir vitaminų, įskaitant geležį, fosforą, molibdeną ir vitaminus K ir B9.
Vegetariška ir veganiška.
Maistinė vertė (100 g):
Energinė vertė / kalorijos: 222kJ / 53kcal
Riebalai: 0,3 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0g
Angliavandeniai: 5.3g, iš jų cukrų: 0g
skaidulinės medžiagos: 5,8 g
Baltymai: 4,4 g
Druska: 0,3 g
Sausas kiekis: 240 g
Sudėtis: Raudonosios pupelės, vanduo, druska.
Gamintojas: TRS Wholesale Co. LTD., Didžioji Britanija
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.