Moth pupelės - tai pupelės ruda odele ir rusvai gelsvu vidumi. Jos skanios kaip įprastas dalas arba kaip daigai.
Pupelės "Moth" turi kavos spalvos kevalą ir yra bene mažiausia Indijoje ir Pakistane auginamų pupelių rūšis.
Jos ypač populiarios indiškuose patiekaluose su ryžiais arba malta mėsa ir kartu su kitomis pupelėmis arba avinžirniais.
Pupelės "Moth Beans", tariamos kaip "Moat" ir Indijoje žinomos kaip "Matki", yra rudos spalvos odele ir rusvai gelsvu vidumi. Jos skanios kaip įprastas dalas arba kaip daigai. Matki pupeles galima pamirkyti per naktį, tada 10-12 valandų surišti drėgnu audiniu ir palikti dygti.
Pupelės "Moth" turi kavos spalvos kevalą ir yra bene mažiausia Indijoje ir Pakistane auginamų pupelių rūšis. Jos ypač populiarios indiškuose patiekaluose su ryžiais arba malta mėsa ir kartu su kitomis pupelėmis arba avinžirniais. Prieš ruošiant maistą, jas reikia mirkyti apie 30 minučių. Pupelės Indijoje ir Pakistane yra pagrindinis maisto produktas ir atlieka svarbų vaidmenį virtuvėje.
Patirkite autentišką Indijos skonį su "TRS Moth Beans" pupelėmis - daug baltymų turinčiu ir mažai riebalų turinčiu maisto produktu, naudojamu įvairiuose tradiciniuose indiškuose patiekaluose. Šiose pupelėse gausu svarbiausių maistinių medžiagų, jos puikiai tinka kariui, salotoms ir garnyrams gaminti. Jos taip pat puikiai tinka daigams daiginti, suteikdamos patiekalams sveiko ir skanaus traškesio.
Maistinė vertė 100g:
Energinė vertė - 1435 kJ / 343 kcal
Riebalai -1,6g, iš jų sočiųjų riebalų - 0 g
Angliavandeniai - 61,5g, iš jų cukrų - 6,5 g
Skaidulinės medžiagos - 4 g
Baltymai - 22,9 g
Druska - 0 g
Sudėtis: Moth pupelės
Laikymas: laikykite dal sandariame inde, vėsioje ir sausoje vietoje.