Toor Dal - tai skaldyti balandiniai žirniai (Toor lęšiai).
Toor Dal naudojamas indiškose sriubose ir patiekaluose.
Toor lęšiai laikomi skaniais ir labai sveikais, nes juose gausu skaidulų ir baltymų. Jų grūdai šiek tiek didesni nei Indijoje ir Pakistane žinomų mung lęšių, todėl jie dažnai naudojami troškiniams ar mėsos patiekalams gaminti. Toor lęšiai yra gera alternatyva bulvėms, ryžiams ar duonai, o prieš verdant juos reikėtų mirkyti apie 30 minučių.
Kuo ypatingi mūsų TRS Toor lęšiai:
- labai geras angliavandenių, baltymų, skaidulinių medžiagų ir riebalų šaltinis
- skanus švelnus riešutų skonis
- turi įvairių mineralų, pavyzdžiui, kalcio, kalio, magnio, geležies
Pasimėgaukite autentiškais TRS Toor Dal - pagrindinių indiškų lęšių, kuriuose gausu baltymų ir skaidulų, skoniais. Šis aukščiausios kokybės produktas, gaunamas iš patikimų Indijos prekių ženklų, puikiai tinka tradiciniams patiekalams, tokiems kaip kepti dal ar sambar, gaminti. Dėl savo švelnios tekstūros ir riešutų skonio "TRS Toor Dal" yra lengvai paruošiamas ir labai maistingas, todėl yra sveikas pasirinkimas subalansuotai mitybai. Paprasčiausiai išmirkykite, išvirkite ir pagardinkite prieskoniais, kad pagamintumėte gardų, baltymų turtingą patiekalą.
Tipiški patiekalai su TRS Toor lęšiais:
Pietų Indijoje Toor lęšiai yra pagrindinis Sambharo ingredientas. Jie taip pat gali būti naudojami ruošiant Khichidi ir Radžastano patiekalus, pavyzdžiui, Dal Baati, ir dažnai patiekiami su ryžiais, indiškais rotis arba naan duona.
Maistinė vertė 100g:
Energinė vertė / kalorijos: 1260kJ/300kcal
Riebalai: 5 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0g
Angliavandeniai: 50g, iš jų cukrų: 5,3 g
Skaidulinės medžiagos: 5 g
Baltymai: 20g
Druska: 1g
Sudėtis: 100% Toor lęšiai (balandiniai žirniai)
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, atokiau nuo stiprių aromatų.