Tai stambus šviesiai geltonų miltų pavidalas iš kietųjų kietųjų kviečių, kuris naudojamas tradiciniams makaronams gaminti. Jos taip pat gali būti naudojamos picos, duonos ir sausainių tešlai.
Indiški ir pakistanietiški saldumynai dažnai gaminami iš manų kruopų. Ji yra itin švelnaus skonio ir kartais naudojama kartu su kitų rūšių miltais pakistanietiškos duonos (roti) gamybai.
Tai stambus šviesiai geltonų miltų pavidalas iš kietųjų kietųjų kviečių, kuris naudojamas tradiciniams makaronams gaminti. Jie taip pat gali būti naudojami picos, duonos ir sausainių tešlai, taip pat gnocchi. Šis terminas reiškia britų pieno pudingą, kuriame miltai kruopščiai išverdami ir pasaldinami cukrumi. Šis patiekalas patiekiamas su medaus šaukšteliu, džemu arba šviežiais arba džiovintais vaisiais.
TRS manų kruopos yra stambiai sumalta vidurinė kietųjų kviečių dalis. Iš manų kruopų gaminami makaronai, pusryčių dribsniai, pudingai ir kuskusas. Iš manų kruopų taip pat gaminami indiški saldūs patiekalai, pavyzdžiui, Halwa ir Kesari, bei sūrūs patiekalai, pavyzdžiui, Rava Dosa, Rava Idli ir Upma.
Maistinė vertė 100g:
Energinė vertė / kalorijos: 1493kJ/352kcal
Riebalai: 3,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0g
Angliavandeniai: 65.8g, iš jų cukrų: 4,2 g
Skaidulinės medžiagos: 0 g
Baltymai: 15g
Druska: 0 g
Sudėtis: kietagrūdžių kviečių miltai (Semolina Coarse)
Laikyti sausoje vėsioje vietoje, gerai uždarytoje talpoje.