Raudonosios pupelės puikiai tinka autentiškiems indiškiems patiekalams be mėsos ruošti.
Šios pupelės pasižymi saldžiu, kaštonus primenančiu skoniu ir minkšta, miltinga konsistencija.
Raudonosios pupelės žinomos dėl savo saldaus skonio, primenančio kaštonus, ir minkštos miltinės konsistencijos. Raudonosios pupelės idealiai tinka autentiškiems indiškiems patiekalams be mėsos gaminti. Šias pupeles naudokite raijwa - vegetariškam patiekalui (panašiam į karį) iš pupelių, patiekiamam su ryžiais arba roti (plokščia duona). Be to, raudonosios inkstų pupelės puikiai tinka ruošiant "chilli con carne" ir pupelių salotas.
Raudonose pupelėse yra labai daug skaidulų ir baltymų. Jos yra tamsiai raudonos spalvos ir labai tinka prie maltos mėsos patiekalų ir įvairių rūšių troškinių. Šios pupelės laikomos gera bulvių ar ryžių alternatyva. Jos lengvai virškinamos, yra kreminio skonio, o dėl didelio skaidulų kiekio ilgai išlieka sotumo jausmas.
Maistinė vertė 100g:
Energinė vertė: 429 kj / 336 kcal
Riebalai: 1.4 g, iš jų sotieji riebalai 0.3g
Angliavandeniai: 57.3 g, iš jų cukrus 4.6g
Skaidulinės medžiagos 15.7g
Baltymai 24.7g
Sudėtis: 100% raudonosios pupelės.
Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami riešutai, glitimo turintys produktai, sezamo sėklos, kviečiai, soja ir garstyčios.
Laikymo sąlygos: neatidarius laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, sausoje vietoje, atokiai nuo saulės spindulių.
Grynasis kiekis: 500 g
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Kilmė: Indija