Katalogas
Dantų pasta Meswak, Dabur
Prekės ženklas: Dabur
Dantų pasta MESWAK, Dabur, 100ml
  • Dantų pasta MESWAK, Dabur, 100ml
  • Dantų pasta MESWAK, Dabur, 100ml

Dantų pasta Meswak, Dabur

Prekės ženklas: Dabur

Dantų pasta "Meswak" yra iš natūralių žolelių ingredientų.

Reguliarus dantų pastos naudojimas padeda išsaugoti ir grąžinti natūralų dantų baltumą

Be fluoro.

Be gyvulinės kilmės ingredientų.

Tinka vegetarams.

395 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 3 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 3 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,09 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas:
Kiekis

APIE PRODUKTĄ
Ajurvedinė dantų pasta "Meswak" iš bendrovės "Dabur" skirta valyti dantis ir dantenų masažui. Sutraukiančiomis ir baktericidinėmis dantų pastos savybėmis apsaugomos dantenos ir išvengiama ėduonies bei kitų dantų ar dantenų ligų, sukuria malonų kvapą burnoje, palikdama saldų anyžių poskonį.

NAUDINGOS SAVYBĖS
Salvadora persica ekstraktas pagal chemines savybes panašus į tokias antibakterines ir kariesą mažinančias priemones kaip triklozanas ir chlorheksidinas. Be to, "Meswak" sudėtyje yra vitamino C, tanino, alkaloidų ir flavonoidų. Todėl "Meswak" stiprina dantis, saugo nuo dantų ėduonies atsiradimo ir tolesnės jo plėtros, sumažina dantų skausmą, ir atgaivina kvėpavimą bei panaikina blogą burnos kvapą, stiprina dantenas ir dantis, suteikia jiems blizgesio ir baltumo. Šiuolaikiniai tyrimai parodė, kad "Misvakas" turi didelį kiekį biologiškai aktyvių medžiagų, naudingų visam organizmui.

PAPILDOMA INFORMACIJA
Rytų kultūroje, ypač musulmonų šalyse, vis dar labai populiarus dantų valymas, naudojant specialias mažas medžių šakeles. Ypač plačiai naudojamas "Miswak" (arba "Mesvak" arba "Sivák") - dantų valymo lazdelė, pagaminta iš šakų ir šaknų Salvadoro medžio - (arabiškai Arako) Salvadora persica, augančio daugiausia Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje. Lazdelės galuose nulupamas maždaug 1 cm žievės, viename gale ją nukramto, tokiu būdu paversdami ją į tam tikrą dantų šepetėlio rūšį, o kitu, buku galu poliruoja dantis, siekiant suteikti baltumo ir blizgesio. Už šią tradiciją, skatininančią valyti dantis tokiu šepetėliu"Miswak", pasisakė ir pranašas Mahometas.

Sudėtis (INCI)Calcium Carbonate, Sorbitol, Water, Flavour, Miswak Extract, Cellulose Gum, Carrageenate, Sodium Silicate, Sodium Saccharin, Foaming, Sodium Lauryl Sulphate, Non-Floridated Toothpaste.

*Tinka vegetarams.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
100 ml
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška