Agaras gaunamas iš jūros dumblių. Tai natūrali augalinė medžiaga, pakeičianti želatiną. Ji daug sveikesnė ir veiksmingesnė už ją, joje yra 80 % skaidulų. Jis neturi spalvos, skonio ar kvapo, todėl nesugadina paruoštų maisto produktų savybių.
Agaras gaunamas iš jūros dumblių. Tai natūrali augalinė medžiaga, pakeičianti želatiną. Ji daug sveikesnė ir veiksmingesnė už ją, joje yra 80 % skaidulų. Jis neturi spalvos, skonio ar kvapo, todėl nesugadina paruoštų maisto produktų savybių.
Naudojimo instrukcijos:
A. Sumaišykite 1 arbatinį šaukštelį (apie 5 g) agaro + sausųjų ingredientų 0,5 l šalto skysčio.
B. Nuolat maišydami užvirinkite/virkite 1 - 2 minutes ir atidėkite į šaltą vietą. Puikiai tinka bet kokiam patiekalui, kurį reikia iš skysto pavidalo pakeisti į kietą. Taip pat rekomenduojama vegetariškiems patiekalams.
DĖMESIO: agar agaro miltelius ištirpinkite šaltuose skysčiuose!
Sudėtis: agaras - 100 % jūros dumblių ekstraktas
Pakuotė: 30g