Himalajų juodoji druska turi specifinį kiaušinių kvapą. Ją labai vertina veganai ir naudoja tofu pagardinti, suteikiant patiekalui kiaušinienės skonį.
Ji taip pat populiari kaip rytietiškų patiekalų sudedamoji dalis
Tamsiai violetinė Himalajų juodosios druskos spalva atsiranda dėl joje esančios sieros. Himalajų juodoji druska turi specifinį kiaušinių kvapą. Ją labai vertina veganai ir naudoja tofu pagardinti, suteikiant patiekalui kiaušinienės skonį. Ji taip pat populiari kaip rytietiškų patiekalų sudedamoji dalis. Dėl tvirtos ir patvarios malūnėlių konstrukcijos juos galima naudoti pakartotinai. Juose yra keraminis mechanizmas malimo storiui reguliuoti. Įsigiję vieną malūnėlį, galėsite džiaugtis jo naudojimu daugelį metų.
Sudėtis: Himalajų juodoji druska 100 %.
Pakuotė: 200g su malūnėliu.