Džiovinti indiškojo lapainio vaisiai su imbieru Amalaki Ginger, Everest Ayurveda, 100g
Nuo seniausių laikų Vedų išminčiai Indijoje Amlą (Amalaki) laikė „dangiškuoju vaisiu“ dėl jame esančių daugybės antioksidantų, įskaitant vitaminą C, kurie skatina imunitetą ir stiprina kūno valymą nuo laisvųjų radikalų. Viena Amla (100 g) pakuotė apima trijų dienų reguliarų vitamino C vartojimą. Padidėjus vitamino C poreikiui, kuris gali atsirasti dėl sumažėjusio imuniteto, ligų, pasveikimo, sportinės veiklos ir kitokio fizinio ar psichinio streso, patariama suvartoti vieną pakuotę per dieną.
Ingridientai
indiškojo lapainio (agrasto) emblica officinalis (amla, amalaki) vaisiai, Zingiber officinale (imbieras), cukranendrių sirupas
Svoris: 100 g džiovintų vaisių
Rekomenduojama dienos norma: 10 griežinėlių per dieną
Saugoti nuo vaikų. Nerekomenduojama viršyti rekomenduojamo dienos kiekio. Laikyti sausoje vietoje, žemesnėje kaip 25° C temperatūroje. Nerekomenduojama vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims.
Kilmės šalis: Nepalas
---
* Mūsų tinklalapyje pateikiama informacija jokiu būdu nėra skirta naudoti kaip profesionalus medicininis patarimas ar bet kokios ligos gydymo atitinkamais produktais instrukcija. Prieš bet kokio mūsų produkto vartojimą rekomenduojama pasitarti su savo gydytoju ar ajurvedos specialistu.
Kvėpavimo sistemai
Virškinimo sistemai