Indijoje ir Pakistane migdolais dažniausiai puošiami desertai, bet jie taip pat maišomi su pudingu ar manų kruopų koše.
Jie pasižymi subtiliu, šiek tiek saldžiu aromatu ir aprūpina organizmą sveikaisiais riebalais bei baltymais.
Indijoje ir Pakistane migdolais dažniausiai puošiami desertai, bet jie taip pat maišomi su pudingu ar manų kruopų koše. Jie pasižymi subtiliu, šiek tiek saldžiu aromatu ir aprūpina organizmą sveikaisiais riebalais bei baltymais.
Alergenai: Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų, sezamo, sojos pėdsakų.
Maistinės vertės 100 g:
Energinė vertė / kalorijos: 2450kJ / 595kcal
Riebalai: 49,4 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 3.7g
Angliavandeniai: 9.5g, iš jų cukrų: 3,9 g
Skaidulinės medžiagos: 12,2 g
Baltymai: 21,2 g
Druska: 0 g
Ingridientai: neskaldyti migdolai.
Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytame maišelyje sausoje ir vėsioje vietoje, 2-25°C temperatūroje.
Grynasis kiekis: 100g
Kilmės šalis: Indija
Gamintojas: TRS Wholesale Co.Ltd., Southall, Middlesex, Didžioji Britanija