Katalogas
Eukalipto eterinis aliejus, Ancient, 10 ml
Prekės ženklas: Ancient
Eukalipto eterinis aliejus, Ancient, 10 ml
  • Eukalipto eterinis aliejus, Ancient, 10 ml

Eukalipto eterinis aliejus, Ancient, 10 ml

Prekės ženklas: Ancient

Lotyniškas pavadinimas: Eucalyptus Globulus

Naudojama augalo dalis: Lapai ir šakelės 

Kilmė: Kinija

Ekstrakcijos metodas: Distiliavimas vandens garais

495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 4 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 4 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,12 €.

Prieinamumas: 4
Prekės kodas: EO-03

Eterinis aliejus yra koncentruotas skystis, kuriame yra lakiųjų Eucalyptus Globulus medžio aromatinių junginių. Paprastai jis yra

distiliuojamas, kartais ekspresuojamas arba ekstrahuojamas tirpikliu. Teigiama, kad eukaliptų eterinis aliejus pasižymi antibakterinėmis, dezinfekuojančiomis ir skausmą malšinančiomis savybėmis. Jis buvo naudojamas kosuliui, peršalimui ir kitiems panašiems kvėpavimo takų negalavimams malšinti. Jis malšina raumenų ir sąnarių skausmus, padeda užgydyti žaizdas, nudegimus, opas ir vabzdžių įkandimus.

Aromaterapijoje sakoma, kad eukaliptas skatina aktyvumą, gyvybingumą ir energiją.

Esant kvėpavimo takų sutrikimams, kelis lašus šio aliejaus, užlašintus ant audinio, galima įkvėpti per burną ir iškvėpti per nosį pusę minutės. Juo tiesiogiai tepamos žaizdos, bėrimai ir vabzdžių įkandimų. Įlašinkite kelis lašus į vonios vandenį, kad jaustumėtės žvalūs ir žvalumo. Pamirkykite skaudamas kojas šilto vandens dubenyje su 4-5 lašų šio aliejaus, kad palengvėtų. Teigiama, kad keli lašai aliejaus difuzoriuje naikina mikrobus ir ore esančias bakterijas - tai gera idėja ligonių kambaryje.

Eukaliptų eterinis aliejus skirtas tik išoriniam naudojimui; visada konsultuokitės su įgaliotu gydytoju, jei naudojate jį kaip sveikatos priemonę.

Senovėje Egipte, Kinijoje ir kituose pasaulio kraštuose eteriniai aliejai buvo naudojami gydymui. Teigiama, kad jie yra seniausia medicinos ir kosmetikos priemonė, nes distiliuojami iš augalų, nenaudojant sudėtingų procesų ar mašinų, tačiau vis dėlto tai yra menas. Dėl savo gydomųjų ir aromatinių savybių senovės žmonės juos laikė vertingesniais už auksą.

Dėmesio: mūsų eteriniai aliejai netinka vartoti į vidų.

Sudėtis: Eucalyptus Globulus eterinis aliejus.

Kilmės šalis:
Kinija
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Kiekis:
10 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
  • Naujiena
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime