Katalogas
Marokinių ramunėlių eterinis aliejus Blue Tansy, Sattva Ayurveda, 10ml
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Marokinių ramunėlių eterinis aliejus Blue Tansy, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Marokinių ramunėlių eterinis aliejus Blue Tansy, Sattva Ayurveda, 10ml

Marokinių ramunėlių eterinis aliejus Blue Tansy, Sattva Ayurveda, 10ml

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda

Aromatinis aliejus, išgaunamas iš marokinių ramūnėlių (Tanacetum annuum) žiedų. Dėl sudėtyje esančio chamazuleno - stipraus priešuždegiminio ir antioksidacinio junginio - jis turi būdingą mėlyną spalvą. Eterinis aliejus pasižymi saldžiu, gėlių aromatu su vaisių ir žolelių natomis, pasižymi raminančiomis ir raminančiomis savybėmis, todėl yra populiarus aromaterapijoje. Jis gali padėti sumažinti stresą ir nerimą, skatinti atsipalaidavimą ir pagerinti miego kokybę.

3995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 39 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 39 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 1,17 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: 5903794188075
Laikinai neturime


Marokinių ramunėlių arba vienmečių bitkrėslių, lot. Tanacetum annuum, eterinis aliejus, angl. vad. Blue Tansy, nes eterinis aliejus yra tamsiai mėlynos spalvos. Aromaterapeutai jį visada įtraukia į raminamuosius ritualus alergijų, astmos, alergiškiems vaikams ir suaugusiems; dėl priešalerginių, priešuždegiminių, niežėjimą raminančių, tinimą mažinančių savybių.

(Vienmetės bitkrėslės nepainioti su paprastąja bitkrėsle, lot. Tanacetum vulgare, kurios bioaktyvios medžiagos yra visai kitokios ir pasižymi kitokiomis savybėmis).

Viduržemio jūros regiono laukinės marokinės ramunėlės beveik išnykusios. Pradėtos auginti Maroke, nuo čia ir pavadinimas. Mėlyną spalvą eteriniam aliejui suteikia chamazulenas (20-30%), kiti svarbūs bioaktyvūs junginiai – sabinenas, kamparas, mircenas, pinenai (alfa ir beta). Išsamesnei informacijai žiūrėkite skyrelį DCMS/GCMS analizė.

* Eterinis aliejus yra tamsiai mėlynos spalvos.

* Vaisinio likerio-gėlių-mėtų-šieno kvapas.

* Ramina jautrią, dirglią, niežtinčią odą.

* Mažina patinimus.

* Naudoti kosmetikos priemonėse, skirtose dermatitų ir egzemų kamuojamos odos priežiūrai.

* Aromaterapeutai jį visada įtraukia į raminamuosius ritualus alergijų, astmos, alergiškiems vaikams ir suaugusiems; dėl priešalerginių, priešuždegiminių, niežėjimą raminančių savybių.

Naudojimas

Patalpų aromatizavimui 1 – 2 lašus eterinio aliejaus lašinkite į aromatines lempas ir žvakides.

Voniai 7 – 8 lašus šio eterinio aliejaus maišykite su stikline kefyro, grietinėlės, jogurto ar šaukštu druskos, medaus, švelnaus aliejaus ir pilkite į vonią. 

Kosmetikai 3 – 4 lašus eterinio aliejaus maišykite su 20 g bet kokio kremo ir naudokite odai puoselėti..

Įspėjimai: Patekus į akis - nuplauti dideliu kiekiu vandens. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite tiesiogiai ant odos. 

Nerekomenduojama vaikams iki 6 metų amžiaus!

Vartoti tik išoriškai!

Būtina pasitikrinti alerginį jautrumą! Prieš vartojant eterinius aliejus, rekomenduojama pasitikrinti alerginį jautrumą odai ir kvėpavimo takams: vieną - du lašus aliejaus sumaišykite su 0,5 – 1 šaukšteliu augalinio aliejaus ir vatos gabalėliu užtepkite ant vidinės dilbio pusės, riešo ar alkūnės įlinkio. Jei po kurio laiko (daugiausiai po 12 valandų) nepasireikš alerginių reakcijų – paraudimo, niežėjimo, aliejų galite naudoti odos procedūroms.

Laikyti sandariai uždarytoje talpykloje vėsioje ir tamsioje vietoje.

Sudėtis: 100% grynas marokinių ramūnėlių eterinis aliejus.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
10 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime