Katalogas
Kvapiojo šalavijo eterinis aliejus, Sattva Ayurveda, 10ml
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Kvapiojo šalavijo eterinis aliejus, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Kvapiojo šalavijo eterinis aliejus, Sattva Ayurveda, 10ml

Kvapiojo šalavijo eterinis aliejus, Sattva Ayurveda, 10ml

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda

Šalavijai padeda sergantiesiems depresija, stresu ir nemiga. Jis buvo naudojamas kaip afrodiziakas. 

Tai brangus aliejus, kuris ilgą laiką buvo svarbus ir naudingas aromaterapijoje ir natūraliojoje medicinoje.

2695 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 26 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 26 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,78 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: 5903794187924

Šalavijų eterinis aliejus išgaunamas distiliuojant garais iš Salvia sclarea žydinčių viršūnių ir lapų. Jis kilęs iš Pietų Europos, o Prancūzijoje ir Rusijoje auginamas dėl aliejaus. Didžiausia šio aliejaus nauda - raminantis poveikis nervams, todėl jis ypač naudingas sergant moteriškais negalavimais ir negalavimais. Taip pat teigiama, kad jis padeda nuo odos bėdų, pavyzdžiui, spuogų, opų ir išopėjimų, malšina raumenų ir sąnarių skausmus. 

Šalavijai padeda sergantiesiems depresija, stresu ir nemiga. Jis vartojamas tokioms moterų problemoms kaip skausmingos mėnesinės, nereguliarios menstruacijos ir gimdymo metu. Manoma, kad menopauzės metu šis aliejus mažina karščio pylimus, naktinį prakaitavimą, širdies plakimą, dirglumą, taip pat galvos skausmą ir svaigimą. Jis buvo naudojamas kaip afrodiziakas. Jis taip pat naudingas virškinimui ir inkstams. 

Viduramžiais šalavijas buvo žinomas kaip Oculus Christi, t. y. "Kristaus akis". Nuo tada jis buvo labai vertinamas vaistas. Jamaikoje vietiniai gyventojai jį naudojo opoms valyti ir vėsinti bei akių uždegimui gydyti. Tai brangus aliejus, kuris ilgą laiką buvo svarbus ir naudingas aromaterapijoje ir natūraliojoje medicinoje.

Naudojimas

Patalpų aromatizavimui 1 – 2 lašus eterinio aliejaus lašinkite į aromatines lempas ir žvakides.

Voniai 7 – 8 lašus šio eterinio aliejaus maišykite su stikline kefyro, grietinėlės, jogurto ar šaukštu druskos, medaus, švelnaus aliejaus ir pilkite į vonią. 

Kosmetikai 3 – 4 lašus eterinio aliejaus maišykite su 20 g bet kokio kremo ir naudokite odai puoselėti..

Įspėjimai: Patekus į akis - nuplauti dideliu kiekiu vandens. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite tiesiogiai ant odos. 

Nerekomenduojama vaikams iki 6 metų amžiaus!

Vartoti tik išoriškai!

Būtina pasitikrinti alerginį jautrumą! Prieš vartojant eterinius aliejus, rekomenduojama pasitikrinti alerginį jautrumą odai ir kvėpavimo takams: vieną - du lašus aliejaus sumaišykite su 0,5 – 1 šaukšteliu augalinio aliejaus ir vatos gabalėliu užtepkite ant vidinės dilbio pusės, riešo ar alkūnės įlinkio. Jei po kurio laiko (daugiausiai po 12 valandų) nepasireikš alerginių reakcijų – paraudimo, niežėjimo, aliejų galite naudoti odos procedūroms.

Laikyti sandariai uždarytoje talpykloje vėsioje ir tamsioje vietoje.

Sudėtis: 100% grynas šalavijų eterinis aliejus.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
10 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška