Anyžių sėklos, ekologiškos, Cosmoveda, 10g
Tai augalas, kurio sėklos yra vartojamos medicinoje, aromaterapijoje ir kulinarijoje.
Saldžiai aštrūs anyžiai kai kuriems kario mišiniams suteikia ypatingumo.
Vakarų virtuvėje anyžiai naudojami sveiki arba malti, ypač Kalėdų laikotarpiu kepiniams.
Anyžius naudojamas kaip prieskonis ir yra kilęs iš pietų Kinijos, Indijos, Vietnamo, Laoso, Filipinų ir Karibų jūros regiono. Kinijoje žvaigždinis anyžius kaip prieskonis ir vaistinis augalas vertinamas jau 5000 metų. Indijoje ir Kinijoje kapsulės yra populiarus vištienos ir mėsos patiekalų prieskonių ingredientas.
Saldžiai aštrūs anyžiai kai kuriems kario mišiniams suteikia ypatingumo. Vakarų virtuvėje anyžiai naudojami sveiki arba malti, ypač Kalėdų laikotarpiu kepiniams. Nė vienas kalėdinis punšas neapsieina be nuostabaus ugninio anyžių skonio. Žvaigždinis anyžius taip pat lengvai tinka slyvų sviestui, obuolių kompotui ar pudingui.
Naudojimas: gardinkite gaminant saldžiuosius, žuvų ir paukštienos patiekalus, kepinius, daržoves, karštuosius gėrimus.
Sudedamosios dalys: ekologiškos anyžių sėklos.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje
Grynasis kiekis: 10 g
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės