Katalogas
Čili pipirų milteliai, Sattva Foods, 100g
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Čili pipirų milteliai, Sattva Foods, 100g
  • Čili pipirų milteliai, Sattva Foods, 100g

Čili pipirų milteliai, Sattva Foods, 100g

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda

Čili yra populiarus prieskonis, kuris yra daugelio Indijos karių, sriubų ir padažų pagrindas. Čili ingredientas, dažniausiai naudojamas maltu pavidalu plačiai žinomiems patiekalams.

Rasa (skonis): aštrus

Virya (poveikis): šildantis

Vipaka (skonis po suvirškinimo): aštrus

Poveikis tridošai: М ↓ P ↑ K ↓

Tinka vartoti iki 2024-07-30.

295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 2 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,06 €.

Prieinamumas: 17
Prekės kodas: 5903794184251

Čili yra svarbiausia indų virtuvės sudedamoji dalis. Čili yra populiarus prieskonis, kuris yra daugelio Indijos karių, sriubų ir padažų pagrindas. Čili ir ingredientas, dažniausiai naudojamas maltu pavidalu žinomiems patiekalams.
Čili dedama į daržovių patiekalus, ryžius, bulvių košę, ankštines daržoves. Jį rekomenduojama naudoti kartu su tokiais prieskoniais kaip kalendra, pankolis, ciberžolė, kardamonas, kmynai, nes nuo čili patiekalas tampa aštrus ir aitrus, o likę prieskoniai (ne tokie aštrūs) – aromatingi. Daugelis žmonių piktnaudžiauja raudonaisiais pipirais, juos naudoja kaip prieskonius ir deda į paruoštus patiekalus. Čili, skirtingai nei juodieji pipirai, į maistą turi būti dedami gaminimo metu (dažniausiai pradžioje arba 5-10 minučių prieš gaminimą). Taip pat dedama į visų rūšių žuvies ir mėsos patiekalus.
Čili gali suteikti viliojančią spalvą ir skonį bei aštrumo bet kokiam patiekalui. Čili, kurio vaisiai yra įvairaus dydžio, formos ir spalvų, vadinamas gamtos stebuklu. Jis gauna raudoną spalvą iš kapsantino pigmento. Indija yra vienintelė šalis, turtinga daugybe įvairios kokybės produktų. Smulkinti čili yra pagaminti iš gryno prieskonio, pilno aromato ir skonio. Tinka vegetarams.
Visi Ajurvedoje naudojami čili pipirai, kurių sudėtyje yra kapsantino, yra iš atogrąžų Amerikos regionų ir daugiausia auginami Afrikoje ir Centrinėje Indijoje.

Čili pipirai naudojami siekiant skatinti išsiskirti virškinimo sultis bei fermentus (stiprinti virškinimo uginį - Agni).

Sudėtis: smulkinti čili pipirai (malti).

Alergenai: supakuota aplinkoje, kurioje laikomi žemės riešutai, sezamo sėklos, gliuteno turintys produktai, kviečiai, pieno milteliai, soja ir garstyčios.

Kilmės šalis: Indija

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 100 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška