Asafoetida jau senovėje buvo naudojama ir vertinama kaip prieskonis. Jos stiprus aromatingas kvapas primena česnaką. Ožragė yra plačiai paplitęs ir svarbus prieskonis Azijoje. Pagal ajurvedą ožragė didina "Agni" be "Pitta" ir stimuliuoja ugnies / vandens elementą.
Asafoetida ir ožragė labai tinka egzotiškiems patiekalams, ypač dals (ankštinės daržovės), kurias galima aromatiškai patobulinti.
Ekologiška kokybė!
Tai vienas iš keisčiausių ir stipriausių Pietryčių Azijos prieskonių, kuris turėtų būti kiekvienos geros virtuvės dalis. Ajurvedinėje mityboje šis prieskonis pakeičia svogūną ir česnaką. Jis daugiausia naudojamas kartu su imbieru, kardamonu ir akmens druska. Būna miltelių ar pastos pavidalu. Sumaišyta su ožrage.
Indijoje asafetida yra vartojama labai plačiai. Tai - esminis maisto ingredientas, o sunkiau virškinami patiekalai, tokie, kaip ankštinių ar bulvių, visuomet turėtų būti ruošiami su ja. Asafetidos skonis aštrus ir karštas, ji didina apetitą, uždega virškinimo ugnį, tonizuoja, asafetidos naudojimas maiste neleidžia žarnyne kauptis dujoms - meteorizmui, ir palengvina maisto virškinimą.
Ožragė yra plačiai paplitęs ir svarbus prieskonis Azijoje. Pagal ajurvedą ožragė didina "Agni" be "Pitta" ir stimuliuoja ugnies / vandens elementą.
Asafoetida ir ožragė labai tinka egzotiškiems patiekalams, ypač dals (ankštinės daržovės), kurias galima aromatiškai patobulinti.
Ajurveda asafetidai priskiria pačias stipriausias antimikrobines ir baktericidines savybes.
Sudėtis: asafetidos milteliai, maltos ožragės sėklos.
Visi ingredientai yra iš sertifikuotų ekologinės žemdirbystės ūkių.
Laikykite vėsioje, sausoje, apsaugotoje nuo šviesos vietoje.
Kilmės šalis: ne ES žemės ūkis (Indija)
Gamintojas: Seyfried's Naturwaren GbR, Vokietija