Šioje 100 g pakuotėje rasite aukščiausios kokybės pankolio sėklų, dar vadinamų "soonf", garsėjančių išskirtiniu skoniu ir daugybe panaudojimo būdų kulinarijoje.
Pankolio sėklos - tai prieskonis, augantis iš morkinių šeimos žydinčio augalo pankolio. Jos pasižymi anyžių skoniu ir šiltu, saldžiu aromatu.
Jos gali būti naudojamos vienos arba prieskonių mišiniuose, pavyzdžiui, kiniškuose penkių prieskonių milteliuose ir indiškuose panch puren/phoran.
Paragaukite aromatingo ir kvapnaus "Ali Baba Soonf". Šioje 100 g pakuotėje rasite aukščiausios kokybės pankolio sėklų, dar vadinamų "soonf", garsėjančių išskirtiniu skoniu ir daugybe panaudojimo būdų kulinarijoje. Ali Baba Soonf žaviai pagardina jūsų patiekalus, nesvarbu, ar naudojamos nesmulkintos, maltos, ar kaip garnyras. Žinomos dėl saldymedžio skonio, pankolio sėklos dėl savo virškinimo savybių ir gaivaus skonio dažnai naudojamos indiškoje virtuvėje. Jų galima dėti į kario patiekalus, prieskonių mišinius, arbatas ir net kepinius, suteikiant subtilų ir gaivų aromatą. Dėl savo universalumo "Ali Baba Soonf" yra privalomas ingredientas visiems prieskonių entuziastams ir kulinarams, norintiems savo kūriniams suteikti išskirtinumo. Pajuskite autentišką "Ali Baba Soonf" skonį ir aromatą ir pakylėkite savo patiekalus į visiškai naują skonio lygį.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio primenantis anyžius arba saldymedį. Pankolio sėklos yra naudojamos po valgio, kaip burnos gaiviklis (atvėsina burną ir kvėpavimą). Kramtomas pankolis pagerina burnos kvapą. Virtuvėje naudoja arbatoms, vienas arba su indiškais kmynais ir kalendra (kūdikiams palengvina vidurių pūtimą, skatina moterims laktaciją, reguliuoja menstruacijų ciklą), šiek tiek pakepinus yra dedama į padažus, daržovių sriubas, troškinius, ryžius, salotas, pyragus. Pankolio sėklos naudingos virškinimui, padeda mažinti vidurių putimą, palaikyti regėjimą.
Kad atsiskleistų prieskonio naudingosios savybės ir suteiktų maistui charakteringą skonį, jos turi būti gerai pakepintos aliejuje. Galima naudoti maltą.
Sudėtis: nesmulkintos pankolio sėklos.
Laikymo instrukcijos: Laikykite vėsioje, sausoje ir tamsioje vietoje, atokiau nuo saulės spindulių.