Kašmyro aitriosios paprikos gerai žinomos dėl savo spalvos ir intensyvumo.
Šios aitriosios paprikos visame pasaulyje garsėja aštrumu ir spalva.
Saikingas aitriųjų paprikų kiekis gali išgauti geriausią patiekalo skonį.
Nors šios aitriosios paprikos pasižymi unikaliu aštrumu ir skoniu.
Kašmyro aitriosios paprikos gerai žinomos dėl savo spalvos ir intensyvumo. Šios aitriosios paprikos visame pasaulyje garsėja aštrumu ir spalva. Saikingas aitriųjų paprikų kiekis gali išgauti geriausią patiekalo skonį. Nors šios aitriosios paprikos pasižymi unikaliu aštrumu ir skoniu.
Maistingumas:
Kalorijos: 200,
Angliavandeniai: 50 g,
Riebalai: 0 g,
Baltymai: 0 g.
Kaip vartoti: Galima dėti į kario, daržovių patiekalus, pomidorų padažą, sriubas ir troškinius sveiką, susmulkintą ir miltelių pavidalo, kaip reikalaujama recepte.
Sudėtis: džiovintų kašmyro čili paprikų milteliai.
Alergenai: supakuota aplinkoje, kurioje laikomi žemės riešutai, sezamo sėklos, gliuteno turintys produktai, kviečiai, pieno milteliai, soja ir garstyčios.
Kilmės šalis: Indija
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje
Grynasis kiekis: 100 g
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės