TRS Citrinos rūgštis sustiprina receptų pikantiškumą ir yra universalus ingredientas gaminant maistą, konservuojant ir užkonservuojant.
TRS Citrinos rūgštis sustiprina receptų pikantiškumą ir yra universalus ingredientas gaminant maistą, konservuojant ir užkonservuojant.
Citrinos rūgštis yra natūralus konservantas, naudojamas maisto produktams ir nealkoholiniams gėrimams suteikti rūgštoko arba rūgštaus skonio.
Citrinos rūgštis yra silpna organinė rūgštis, natūraliai randama citrusiniuose vaisiuose.
Biochemijoje ji yra citrinų rūgšties ciklo, vykstančio visų aerobinių organizmų medžiagų apykaitoje, tarpinis produktas.
Ji turi aštrų citrusinių vaisių skonį, panašų į citrinų sulčių skonį, todėl gali būti naudojama kaip pakaitalas.
Dažnai naudojama kaip maisto priedas, kaip natūrali kvapioji medžiaga ir konservantas,
Citrinos rūgštis taip pat naudojama kosmetikoje, medicinoje, kaip antioksidantas ir valymo priemonėse.
Kai kurie žmonės specialiai jos deda į maistą, kad pakeistų skonį.
Sudėtis: citrinos rūgštis.
Kilmės šalis: Indija
Gamintojas: TRS Wholesale Co. LTD., Didžioji Britanija
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.