Milteliai yra rūgštaus gaivaus skonio ir gali būti lyginami su tamarindo skoniu.
Amchur yra populiarus Šiaurės Indijos virtuvės ingredientas, naudojamas tandoori marinatuose.
Amchur taip pat naudokite chana masala (avinžirniams), shani paneer (kariui su grietinėlės sūriu), desertams ir suteikite patiekalams gardų rūgštų skonį.
Amchur milteliai gaminami iš sumaltų neprinokusių žalių mangų. Milteliai yra rūgštaus gaivaus skonio ir gali būti lyginami su tamarindo skoniu. Amchur yra populiarus Šiaurės Indijos virtuvės ingredientas, naudojamas tandoori marinatuose, kuriuose mėsa kelias valandas kepama molinėje krosnyje. Aromatingus TRS amchur miltelius taip pat naudokite chana masala (avinžirnių patiekalui), shani paneer (kariui su grietinėlės sūriu), desertams ir suteikite savo patiekalams gardų rūgštelės prieskonį.
Maistinė vertė 100g: energinė vertė: 272 kj / 90 kcal; riebalai: 0.27g; angliavandenių: 17g; cukrus: 14.8g; skaidulinės medžiagos: 1.8g; baltymai: 0.51g; druska: 0.002g
Sudėtis: džiovinti mangų milteliai.