Katalogas
Kamštinė jogos kaladėlė, 23x12x7,5 cm
Prekės ženklas: Yogi & Yogini
Kamštinė jogos kaladėlė, 23x12x7,5 cm
  • Kamštinė jogos kaladėlė, 23x12x7,5 cm

Kamštinė jogos kaladėlė, 23x12x7,5 cm

Prekės ženklas: Yogi & Yogini

Jogos kaladėlė yra niversalus jogos priedas, kurio dydis didesnis, taigi ji suteikia dar daugiau komforto. Padidinto dydžio jogos plyta padeda pagerinti jūsų judrumą tempimo ir pusiausvyros pratimuose.

Matmenys: 23 x 12 x 7,5 cm.

1495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 14 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 14 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,42 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: PI2120

Jogos kaladėlė yra stabili ir tvirta, pagaminta iš natūralaus kamščio, kuri puikiai tinka palaikyti jogos pozas - asanas. Puiki natūrali kamštienos medžiaga pasižymi puikiomis savybėmis, nes suteikia puikų sukibimą ir yra gerai sugeria prakaitą, tuo pačiu sukurdama labai patogų ir šiltą pojūtį.

Šios jogos kaladėlės naudojamos Iyengar, Anusara, Ashtanga, atkuriančiai ir jėgos jogai. Jie daugiausia naudojamos atramai atsilošiant ir padedant po rankomis stovint. Jos taip pat naudojamos kaip fizioterapijos priemonė.

Natūralios medžiagos, bekvapės, suapvalintais kraštai ir kampais patogiam naudojimui, šiek tiek elastingos, tačiau tvirtos ir lengvos bei neslystančios.

Aplinkai nekenksmingas derliaus nuėmimas - kamštiena yra 100% natūrali, atsinaujinanti, perdirbama ir biologiškai skaidoma medžiaga, gaunama naudojant aplinkai nekenksmingą derliaus nuėmimo procesą.

Derliaus nuėmimas rankomis ilgam gyvenimui - medžiai nėra kertami kamščiui nuimti, o žievė kas 9 metus nuimama rankomis. Kamštiniai ąžuolai gali gyventi iki 300 metų!

Didžiosios biologinės įvairovės palaikymas - apie 6,6 milijono akrų Viduržemio jūros kamštienos miškų yra visoje Portugalijoje, Ispanijoje, Alžyre, Maroke, Italijoje, Tunise ir Prancūzijoje. Šie ąžuoliniai miškai palaiko vieną iš aukščiausių pasaulyje miškų biologinės įvairovės lygių, nusileidžia tik Amazonės atogrąžų miškams.

Priežiūra: valykite šiltu drėgnu skudurėliu.

Matmenys: 23 x 12 x 7,5 cm.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime