Katalogas
Ajurvedinė plaukų kaukė Deep Shine Shikakai, Khadi, 50g
Prekės ženklas: Khadi
Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g

Ajurvedinė plaukų kaukė Deep Shine Shikakai, Khadi, 50g

Prekės ženklas: Khadi

Puikus sargybinis nuobodiems plaukams su suskaidytais galiukais: plaukų kaukė blizgesiui ir apsaugai

Shikakai milteliai sutvarko akytas vietas, suformuoja apsauginį sluoksnį ant jūsų plaukų ir priverčia juos blizgėti iki pačių galiukų.

Ajurvedinis atsakas į reguliarų plaukų plovimą pačia natūraliausia jo forma - itin smulkiais miltelias

Tradicinė ajurvedos formulė: 100% natūrali ir veganiška, taigi visiškai be silikono ir sulfatų

---

Naudokite Ajurvedinę Khadi Deep Shine Shikakai kaukę plaukams kartu su kitomis khadi plaukų priežiūros priemonėmis:

Sumaišykite Khadi Deep Shine Shikakai kaukę su Khadi „The Power of Amla“ plaukų kauke, skirta plaukų blizgesiui.

Kaip maitinamasis gydymas puikiai tinka su kasdieniu Khadi Shining Shikakai Elixir šampūnu

Kad po kaukės plaukai taptų lengviau iššukuojami, naudokite Coconut Shikakai plaukų kondicionierių

Maišykite Deep Shine Shikakai plaukų kaukę su The Power of Amla bei Deep Charcoal Cleanse plaukų kauke, skirta intensyviai priežiūrai ir ypač giliam jūsų plaukų bei galvos valymui. Kaukių poveikis suintensyvėja

995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 9 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 9 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,27 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: KH-HWP-7-XX

Puiki apsauga nuo skilinėjančių plaukų: plaukų kaukė blizgesiui ir apsaugai.

Ajurvedinė plaukų kaukė „Deep Shine Shikakai“ yra svarbiausia priežiūros priemonė. Tai suteikia jūsų plaukams blizgesį ir apsaugo juos nuo skilinėjančių plaukų bei sausų, nuobodžių plaukų: pagal ajurvedos tradicijas ir visiškai natūraliai. Khadi plaukų kaukės yra ajurvedos atsakymas į įprastą plaukų priežiūrą: natūralios, labai koncentruotos ir galingos.

Intensyviai maitinančios plaukų kaukės „Deep Shine Shikakai“ paslaptis slypi Khadi trejybės efekte: 1. Individualus rankomis suinktų Indijos vaistinių augalų poveikis sujungiamas į visumą taip padauginant jų galias. 2. Plaukų kaukės formuojamos pagal senovės ajurvedos receptus. 3. Naudojant tradicinį gamybos procesą, ingredientai švelniai sumalami į ypač smulkius miltelius.

100% grynas Shikakai: tepdami labai koncentruotą kaukę, iškart pajusite, kaip jūsų plaukai yra maitinami ir saugomi.

Shikakai lukštai yra iš Acacia Concinna augalo vaisių ir ajurvedoje laikomi supermaistu. Hindi kalba Shikakai reiškia „vaisius plaukams“ ir reiškia intensyvų drėgmės prasiskverbimą, blizgesį ir natūralų lankstumą. Khadi „Deep Shine Shikakai“ kaukė palaiko gryną Shikakai galią, apsaugo plaukus nuo sausumo ir taip veiksmingai išlaiko skilinėjančius plaukus. Kaukė taip pat veikia kaip antiseptikas galvos odai ir skatina plaukų augimą.

Khadi Deep Shine Shikakai plaukų kaukė yra „Shining“ produktų linijos dalis - kartu jie sudaro svajonių drėgnumo, lankstumo, sotumo ir blizgesio komandą.

Palepinkite plaukus kauke kaip atskira procedūra. Jei jau reguliariai naudojate natūralią kosmetiką, ji taip pat gali būti naudojama kaip alternatyva itin švarinančiai plaukus „Deep Charcoal Cleanse“ kaukei. Prieš dažydami plaukus natūraliais Khadi plaukų dažais, galite naudoti „Deep Shine Shikakai“ plaukų kaukę. Atkuriamasis efektas leidžia spalvos pigmentams tolygiai padengti plaukus - kad jie būtų puikūs, ilgalaikiai ir intensyvūs.

Ajurvedos plaukų kaukė „Deep Shine Shikakai“ yra svarbiausia priežiūros priemonė. Tai suteikia jūsų plaukams blizgesį ir apsaugo nuo skilimo pagal ajurvedos tradicijas ir visiškai natūraliai Patirkite, kaip maloniai minkšta smulkiai sukapotos kaukės konsistencija išlaisvina jos spindinčią magiją. Pasirengęs spindėti?

Kaip maksimaliai išnaudoti „khadi Deep Shine Shikakai“ plaukų kaukę:

Į dubenį suberkite plaukų ilgiui tinkamą kiekį ir sumaišykite smulkius miltelius su šiltu vandeniu, kol jie taps švelnios tekstūros. Vidutinio ilgio plaukams turėtų pakakti vienos pakuotės.

Išplaukite plaukus ir rankomis uždėkite kaukę ant rankšluosčiu nusausintų plaukų.

Tada apvyniokite plaukus ir galvą minkštu tamsiu rankšluosčiu ir leiskite „Deep Shine Shikakai“ kaukei veikti 10–30 minučių, atsižvelgiant į norimą efektą. Magija prasideda!

Kruopščiai nuplaukite „Deep Shine Shikakai“ kaukę drungnu vandeniu. Atlikta!

Saugumo informacija: Nenaudokite produkto ant atvirų žaizdų ir laikykite ją toliau nuo akių. Miltelių dulkės yra ypač smulkios ir jų negalima įkvėpti.

Plaukų valymas ajurvedoje: tai, kas Vakarų pasaulyje laikoma kasdiene būtinybe, ajurvedos filosofijoje turi aukštesnį tikslą. Plaukų plovimas yra holistinės ceremonijos dalis, kurios metu aura ir fizinis kūnas ne tik išvalomi, bet ir išlaisvinami nuo išorinių energijų. Miltelių forma yra laikoma tikriausiu ir natūraliausiu valymo būdu. Naudodami khadi trejybės efektą, jūs priartinate savo kūną, dvasią ir sielą į harmoniją kiekvieno plovimo metu.

Sudėtis (INCI): Acacia Concinna vaisių milteliai*.

* iš ekologinio žemės ūkio | 100% ekologiškas viso produkto kiekis

Ajurvedos galia - seniausia natūropatija pasaulyje - jus nustebins. Khadi plaukų kaukės ir pudros milteliai yra sertifikuoti pagal griežtas tarptautinio COSMOS standarto AISBL ekologiškų ir natūralių kosmetikos gaminių gaires ir reguliariai tikrinami dėl jų kokybės pagal Europos kosmetikos reglamento specifikacijas.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Svoris / Kiekis:
50 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime