Ąžuolo gilių kava, 100g
Galinga ir gardi kavos alternatyva, mūsų kraštuose mėgstama ir vertinama nuo seno.
Lietuvoje surinktos laukinės gilės yra švelniai ir lėtai skrudinamos, kol įgauna prabangų, pieniškos karamelės skonį.
Galinga ir gardi kavos alternatyva, mūsų kraštuose mėgstama ir vertinama nuo seno. Lietuvoje surinktos laukinės gilės yra švelniai ir lėtai skrudinamos, kol įgauna prabangų, pieniškos karamelės skonį.
Paruošimas:
1. Įberkite 1 a. šaukštelį kavos į puodelį. Užpilkite verdančiu vandeniu ar mėgstamu pienu, palaikykite 5-7 min.
2. Tradicinis ruošimo būdas:
užvirkite 250 ml vandens, įberkite 1 arb. šaukštelį kavos ir virkite 3-5 min. Įpylę tiek pat pieno, dar pavirkite 1 min.
Gardu su medumi, sviestu, cinamonu.
Tinka ruošti kavos aparatu.
Sudėtis: paprastojo ąžuolo (Quercus robur) gilių branduoliai 100%.
Grynoji masė: 100 g