Katalogas
Vėsinantis ajurvedinis serumas akims Cold, Lakshmi, 10ml
Prekės ženklas: Lakshmi
Ajurvedinis serumas akims Cold, Lakshmi, 10ml
  • Ajurvedinis serumas akims Cold, Lakshmi, 10ml
  • Ajurvedinis serumas akims Cold, Lakshmi, 10ml

Vėsinantis ajurvedinis serumas akims Cold, Lakshmi, 10ml

Prekės ženklas: Lakshmi

Vertingasis Lakshmi akių serumas suteikia jautriai odai aplink akis pakankamai lipidų ir padidina ląstelių elastingumą.

Taip sustiprėjusios ląstelės vėl gali kaupti drėgmę. Visa akių sritis tampa stangresnė, o akių raukšlės pastebimai sumažėja.

4495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 44 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 44 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 1,32 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: 10951

Vertingasis Lakshmi akių serumas suteikia jautriai odai aplink akis pakankamai lipidų ir padidina ląstelių elastingumą. Taip sustiprėjusios ląstelės vėl gali kaupti drėgmę. Visa akių sritis tampa stangresnė, o akių raukšlės pastebimai sumažėja. Dėl atpalaiduojančio poveikio galima išlyginti varnos pėdas, o tamsūs ratilai po akimis ir paburkimas sumažėja. Demeter ir ekologiški augalų ekstraktai, tokie kaip akių akišveitė, alavijas, mėta ir švitrūnas, suteikia ląstelėms daug maitinamųjų medžiagų, kurios regeneruoja ir gyvybiškai stiprina ploną odą aplink akis ir pačias akis. Blakstienos taip pat gauna naudos, nes jos sparčiau auga.

Akių nuovargio, paraudimo ir deginimo simptomai, kurių praktiškai neįmanoma išvengti dėl nuolatinio pervargimo prie kompiuterio ir kondicionuojamose patalpose, dažnai visiškai išnyksta vos po kelių tepimų.

Lakshmi akių serumo aliejų geriausia naudoti nakčiai ant akių, siekiant palaikyti sveiką miegą ir palaikyti akių galią, nes akių serumas ypač mažina Pitta (ajurvedinė ugnies ir judėjimo doša).

Lakshmi akių serumo "Cold" sudėtyje yra švelniai subalansuotas kiekis natūralaus kamparo, kuris padeda gaivinti ir dezinfekuoti akis. Natūrali sutraukiamoji kamparo savybė neutralizuoja paraudimą ir užtikrina švytinčias akis dėl aktyvaus ašarų gaminimo.

Naudojimo rekomendacijos: 

Idealus laikas naudoti Lakshmi akių serumą - kasdien prieš miegą, po 1-2 lašus kiekvienai akiai iš vidaus ir iš išorės. Naudojant per naktį pasiekiamas optimalus priežiūros poveikis. Giluminį poveikį palaiko ir sustiprina ilgas naudojimo laikas ir regeneruojantis miego poveikis.

Užlašinkite 1-2 lašus kiekvienai akiai ant švaraus piršto ir švelniai perbraukite blakstienas iš vidaus į išorę. Tada kruopščiai paskirstykite po visą akių sritį ir švelniai įmasažuokite į odą. Taip taupiai naudojant akių serumo aliejus išlieka sterilus. Kadangi akių serumo sudėtyje yra ghi ir kokosų aliejaus, žolelės gali sukelti drumzlių apačioje. Prieš kiekvieną naudojimą tiesiog gerai suplakite.

Akių serumo aliejaus gali ir turi patekti ir į akis, tai padeda regeneruoti akis per naktį. Ricinos aliejus, o ne kamparas, gali sukelti nedidelį deginimo pojūtį, tačiau jis greitai praeina. Akių serumą galima naudoti iki galo. Jei pabaigoje atsiranda drumzlių, rekomenduojama jį naudoti išoriškai, akių vokams ir blakstienoms.

Ingredientai (INCI): Prunus amygdalus dulcis oil*, Ricinus communis oil**, Butyrum*, Cocos nucifera oil**, Aloe barbadensis extract*, Camphor, Euphrasia officinalis extract**, Mentha piperita extract*, Cistus incanus extract.

100 % ingredientų yra natūralūs

* žemės ūkio ingredientai yra sertifikuoti pagal demeter (biodinaminės žemdirbystės) principą

** >94 % žemės ūkio ingredientų yra iš ekologinės žemdirbystės

Gamintojas: Lakshmi® Ayurvedische Naturkosmetik, Wolpertshausen, Vokietija

Kilmės šalis:
ne ES
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
10 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime