Katalogas
Plaukų kondicionierius nepaklusniems plaukams Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Plaukų kondicionierius nepaklusniems plaukams Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Plaukų kondicionierius nepaklusniems plaukams Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Plaukų kondicionierius nepaklusniems plaukams Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Plaukų kondicionierius nepaklusniems plaukams Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Plaukų kondicionierius nepaklusniems plaukams Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Nenuplaunamas kondicionierius kondicionuoja, maitina ir palaiko plaukų drėgmę, apsaugo nuo garbanojimosi.

Idealiai tinka visų tipų plaukams, ypač silpniems, linkusiems slinkti ir lūžinėti, garbanotiems, banguotiems ar afro tipo plaukams.

Dėl plaukų garbanojimąsi stabdančio poveikio ši plaukų priežiūros priemonė taip pat tinka kaip plaukų formavimo ir atnaujinimo priemonė.

2295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 22 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 22 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,66 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: RSYN-011

AIAB 6 mėnesiai nuo atidarymo

Kondicionierius, kuris yra nenuplaunamas, kondicionuoja, maitina ir saugo.

Sudėtyje yra:

* maitinamųjų ir apsauginių veikliųjų medžiagų (taukmedžio, kokosų, moringos, argano, sezamo) mišiniu,

* atgaivinančiais ajurvedinių žolelių ekstraktais (Amla, Brahmi, Triphala, Centella asiatica), kuriuose gausu antioksidantų.

Subalansuota "Leave In Triphala" kondicionieriaus formulė puoselėja ir maitina plaukus jų neapsunkindama, išlaiko drėgmę ir padeda kovoti su garbanojimusi.

Šiek tiek rūgštinis pH uždaro plaukų žvynelius ir suteikia jiems blizgesio.

Idealiai tinka visų pirma silpniems, linkusiems slinkti plaukams apsaugoti, kad jie nelūžinėtų, tačiau tinka visų tipų plaukams, ypač garbanotiems, banguotiems ar afro.

Puikiai tinka ne tik kaip kondicionierius, bet ir kaip šukuosenos formavimo priemonė, skirta plaukams apsaugoti, apibrėžti ir pamaitinti. Palaikydamas plaukų drėgmę, jis neleidžia plaukams išsausėti ar šiauštis.

Priemonė taip pat puikiai tinka atkurti stilių praėjus kelioms dienoms po plovimo!

Kvepia melisų, levandų ir Ylang Ylang eteriniais aliejais.

Triphala - tai senovinis vaistažolių vaistas, sudarytas iš 3 rasayana* vaisių. Turtinga natūralių antioksidantų, ji skatina ilgaamžiškumą ir gali atkurti trijų organizmą reguliuojančių došų pusiausvyrą. Jis pasižymi ryškiu antioksidaciniu ir tonizuojančiu poveikiu.

Emblica Officinalis, vadinama amla, yra geriausias rasajanos* augalas. Ajurveda pripažįsta, kad šis vertingas vaisius turi daugybę savybių, įskaitant kosmetines. Jis stiprina, atgaivina, saugo plaukus nuo slinkimo ir skatina jų augimą. Jis suteikia plaukams apimties, jie tampa storesni ir blizgesni. Kovoja su ankstyvu plaukų slinkimu (veikia prieš žilimą).

Brahmi, dar vienas rasajanos* augalas, pasižymi žvalinamuoju poveikiu. Be to, jis skatina plaukų augimą, apsaugo nuo slinkimo ir kovoja su ankstyvu slinkimu. Jis storina plauko stiebą, apsaugo nuo lūžinėjimo ir plaukų galiukų skilinėjimo.

Sezamų aliejaus yra daugelyje ajurvedinių rasajanos* priemonių: jame gausu natūralių antioksidantų. Jis pasižymi maitinamosiomis savybėmis. Kartu su brahmi jis rekomenduojamas plaukams stiprinti ir plaukų augimui skatinti.

Kokosų aliejus ajurvedoje rekomenduojamas dėl maitinamojo, minkštinamojo ir raminamojo poveikio. Dėl savo cheminės sudėties jis ypač tinka plaukams apsaugoti ir restruktūrizuoti.

* Rasayana ajurvedoje - tai augalai, priemonės ir terapijos būdai, pasižymintys jauninamuoju poveikiu.

Naudojimo rekomendacijos:

Po šampūno, ant rankšluosčiu nusausintų plaukų paskirstykite nedidelį kiekį priemonės per visą plaukų ilgį. Neišskalaukite ir džiovinkite įprastu būdu. Ant trumpų plaukų paskirstykite ant galiukų. Ploniems plaukams naudokite nedidelį kiekį priemonės ir gerai paskirstykite ją ant plaukų ilgio.

Produktą taip pat galite naudoti kaip plaukų šukuoseną mažinančią priemonę, tepdami jį po šampūno ir kondicionieriaus nuplovimo. Tepkite jį, kol plaukai dar drėgni (arba lašantys), tada tęskite pageidaujamą plaukų formavimo būdą ir (arba) įprastą džiovinimą.

Be to, galite naudoti "Leave In", kai norite atkurti stilių po plovimo šampūnu. Sudrėkinkite plaukus, užtepkite nedidelį kiekį priemonės, gerai paskirstykite ją šukomis ir išdžiovinkite.

"Leave In Triphala" galite naudoti kartu su "AyurGel Defining and Hydrating Hair Gel" ir "Dipika Ayurvedic Liquid Crystals".

Sudėtis (INCI): Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Propanediol, Cetyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Butyrospermum Parkii Butter*, Sorbitan Olivate, Cocos Nucifera Oil*, Cetearyl Alcohol, Pca Glyceryl Oleate, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Bacopa Monnieri Extract, Emblica Officinalis Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Sodium Pca, Argania Spinosa Kernel Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Melissa Officinalis Leaf Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Saccharide Isomerate, Glycerin, Maltodextrin, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Ethyl Lauroyl Arginate Hcl, Cinnamic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Linalool, Limonene, Geraniol, Citral, Citronellol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol

* iš ekologinio ūkininkavimo.

Plaukų tipas
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Kilmės šalis:
Italija
Gamintojo šalis:
Italija
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime