Katalogas
Energizuojantis dieninis kremas, Himalaya, 50ml
Prekės ženklas: Himalaya Herbals
Energizuojantis dieninis kremas, Himalaya, 25g
  • Energizuojantis dieninis kremas, Himalaya, 25g
  • Energizuojantis dieninis kremas, Himalaya, 25g

Energizuojantis dieninis kremas, Himalaya, 50ml

Prekės ženklas: Himalaya Herbals

Energizuojantis ir skaistinantis dieninis veido kremas skirtas visų tipų odai: riebiai, sausai, normaliai, mišriai odai.

Savybės:

* drėkina,

* maitina,

* saugo nuo žalingo aplinkos poveikio,

* oda įgauna gyvybingumo ir elastingumo.

795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 7 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 7 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,21 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: 8901138834760

6 mėnesiai nuo atidarymo

Visiems odos tipams. Lengvos konsistencijos dieninis kremas švelniai ir glotniai odai.

Kremas drėkina odą ir aprūpina ją svarbiausiomis maistinėmis medžiagomis dėl augalinės kilmės ingredientų, tokių kaip cukranendrių ekstraktas ir migdolai. Kremas pasižymi gaivinamuoju poveikiu ir malonia, lengva konsistencija, saugo nuo UV spindulių ir ankstyvo senėjimo.

Švelnus, šilkinis kremas su palmių lapų ekstraktu (Hyparrhenia rufa) ir Vatadha (Prunus amygdalus, migdolas) drėkina ir veiksmingai maitina odą. 

"Himalaya" energizuojantis dieninis kremas suteikia odai puikią ryto pradžią. Šis neriebus, šilkinis kremas yra specialiai sukurtas taip, kad greitai įsigertų į odą ir suteiktų odai būtinų veiksmų, kurių reikia norint pasitikti dieną.

* Drėkina ir suteikia odai energijos

* Suteikia apsaugą nuo UV spindulių dėl spygliuotojo imbiero ir didžiojo galangalo (SPF30)

* Puikus makiažo pagrindas

* Padeda pagerinti sausą blizgančią odą

* Kliniškai įrodytas veiksmingumas

* Dermatologiškai patikrinta

Naudojimas: Kruopščiai nuvalykite veidą ir kaklą. Švelniai įmasažuokite kremą į nuvalytą veido ir kaklo odą. Jis gali būti makiažo pagrindas. Tinka visų tipų odai. Neutralus pH.

Įspėjimai: Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo į akis ir ant pažeistų odos vietų. Nenaudoti, jeigu pasireiškia alerginė reakcija.

Sudėtis (INCI): Aqua, Ethylhexyl Salicylate, Homosalate, Ethylhexylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Glyceryl Alcohol, Dimethicone, Glycerin, Sorbitan Stearate, Phenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Isopropyl Myristate, Parfum, Sodium Benzoate, Carbomer, Triticum Aestivum Leaf Extract, Syzgium Samarangense Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Sucrose cocoate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Hedychium Spicatum Extract, Alpinia Galanga Rhizome Extract, Disodium EDTA, Limonene, Hexyl Cinnamal, Alpha Isomethyl Ionone.

Kilmės šalis:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Gamintojo šalis:
Jungtiniai Arabų Emyratai
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime