Katalogas
Naktinis veido kremas brandžiai odai Pro Age Night, Sattva Ayurveda, 50ml
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
  • Naujiena
Naktinis veido kremas brandžiai odai Pro Age Night, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Naktinis veido kremas brandžiai odai Pro Age Night, Sattva Ayurveda, 50ml

Naktinis veido kremas brandžiai odai Pro Age Night, Sattva Ayurveda, 50ml

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Suderinus magnio, niacinamido ir ajurvedinio kumkumadi aliejaus poveikį, užtikrinama raminanti ir atstatomoji naktinė priežiūra.

Jis veikia odą atpalaiduojančiai, atkuria spindesį, mažina paraudimus, netobulumus.

Pasitikėkite turtingomis ajurvedos tradicijomis ir pabuskite su gaivia, švytinčia ir nuostabiai atgaivinta veido oda.

98,1 % natūralus, 100 % veganiškas.

1495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 14 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 14 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,42 €.

Prieinamumas: 10
Prekės kodas: 5903794189126

Suderinus magnio, niacinamido ir ajurvedinio kumkumadi aliejaus poveikį, užtikrinama raminanti ir atstatomoji naktinė priežiūra. Jis veikia odą atpalaiduojančiai, atkuria spindesį, mažina paraudimus, netobulumus. Pasitikėkite turtingomis ajurvedos tradicijomis ir pabuskite su gaivia, švytinčia ir nuostabiai atgaivinta veido oda.

Atraskite pagrindinius "Pro-age" naktinio kremo ingredientus:

1. Magnis: žinomas dėl savo puikių odą raminančių savybių, magnis atlieka svarbų vaidmenį raminant ir gaivinant odą. Jis padeda mažinti paraudimą, uždegimą ir sudirgimą, todėl yra idealus ingredientas jautrią ar reaktyvią odą turintiems žmonėms. Naudodami mūsų naktinį kremą galite pajusti, kaip išnyksta dienos įtampa, nes magnis atpalaiduoja odą ir padeda jai atsinaujinti miegant.

2. Ajurvedinis Kumkumadi aliejus: tai ajurvedinis jaunystės eliksyras. Šis tradicinis veiksmingų žolelių ir aliejų, įskaitant šafraną, ciberžolę ir sandalmedį, mišinys vertinamas dėl regeneruojančių ir senėjimą stabdančių savybių.

3. Niacinamidas: dar žinomas kaip vitaminas B3, jis lygina odą, mažina dėmeles ir spalvos pokyčius bei harmonizuoja riebalų išsiskyrimą.

Kokia nauda iš reguliaraus kumkumadi aliejaus kremo naudojimo?

Ramina odą: Naktiniame kreme esantis magnis padeda nuraminti ir sušvelninti odą, o tai įvertins jautrią ar sudirgusią odą turintys žmonės. Kremas mažina paraudimą ir uždegimą, todėl oda atsipalaiduoja ir jaučiasi patogiai.

Švytėjimo suteikimas: Kumkumadi aliejus, kuriame gausu natūralių ingredientų, pagerina natūralų odos spindesį. Pabuskite su švytinčia ir gaivia veido oda, atspindinčia jūsų vidinį grožį.

Mažina netobulumus: kremo sudėtyje esančios ajurvedinės žolelės (ciberžolė, centelė, saldymedis) švelnina netobulumus, dėmeles ir trūkumus. Jos išryškina tolygesnį veido odos atspalvį.

Naktinis atjauninimas: jums tikrai nėra svetima grožio miego sąvoka. Pro-age naktinis kremas sukurtas taip, kad palaikytų odos atsinaujinimą, kol miegate.

Aromaterapija: subtilus ir raminantis kumkumadžių aliejaus kvapas veikia atpalaiduojamai, todėl patirsite išties holistinę priežiūrą.

Naudojimas: paskleiskite nedidelį kiekį kremo ant nuvalyto veido. Palikite per naktį.

Sudėtis (INCI): Aqua, Propanediol, Niacinamide, Garcinia Indica Seed Butter, Glyceryl Mono Stearate Se, Centella Asiatica Leaf Extract, Sesamum Indicum Seed Oil, Crocus Sativus Flower Extract, Curcuma Longa Root Extract, Saccharide Isomerate, Sodium Cocoyl Amino Acids, Sarcosine, Magnesium Aspartate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Crocus Sativus Flower Filament Powder, Madhua Longifolia Flower Powder, Glycyrrhiza Glabra Root Powder,  Vetiveria Zizanioides Root Powder, Nelumbo Nucifera Flower Powder, Curcuma Longa Root Powder, Sodium Gluconate, Parfum.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime