Katalogas
Veido kremas spuoguotai ir probleminei odai Sandalwood & Coconut, Amrita Organics, 50 ml
Prekės ženklas: Amrita Organics
  • Naujiena
Veido kremas spuoguotai ir probleminei odai Sandalwood & Coconut, Amrita Organics, 50 ml
  • Veido kremas spuoguotai ir probleminei odai Sandalwood & Coconut, Amrita Organics, 50 ml

Veido kremas spuoguotai ir probleminei odai Sandalwood & Coconut, Amrita Organics, 50 ml

Prekės ženklas: Amrita Organics

Švelni jautrios odos priežiūra.

Taip pat idealiai tinka paaugliams, kurių oda linkusi į dėmeles ir spuogus.

Dėl raminamojo poveikio tinka jautriai ar sudirgusiai odai, taip pat mišriai odai.

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: 14061

„Amrita Organics Sandalwood & Coconut“ veido kremas pagamintas iš brangaus ekologiško sandalmedžio aliejaus, ekologiško kokosų aliejaus ir ekologiško taukmedžio sviesto. Jis švelniai maitina ir drėkina, tačiau neriebina.

Dėl raminamojo poveikio tinka jautriai ar sudirgusiai odai, taip pat mišriai odai. Taip pat idealiai tinka paaugliams, kurių oda linkusi į dėmeles ir spuogus.

Be malonaus kvapo, sandalmedis ypač vertinamas dėl antibakterinių, priešuždegiminių ir vėsinančių savybių. Todėl sandalmedžio ir kokosų veido kremas taip pat labai rekomenduojamas nuo spuogų, paraudimų ir odos sudirgimų.

Kartu su ekologišku kokosų aliejumi sandalmedis sutvarko dideles riebios odos poras, normalizuoja riebalų gamybą ir išlygina odą. Vertingi aliejuose esantys antioksidantai ir taukmedžio sviestas regeneruoja odą ir stiprina jos natūralų atsparumą.

Sandalmedžio aliejus taip pat gali sulaikyti drėgmę ir taip palaikyti odos elastingumą ir gaivumą. Šis brangus aliejus, pasižymintis švelniu, medienos kvapu, lepina pojūčius.

Ingredients (INCI): Aqua (Water), Cocos nucifera Oil (Coconut oil)*, Helianthus annuus Seed Oil (Sunflower oil)*, C14-22 Alcohols, Glycerin***, Hamamelis virginiana Leaf Water*, Rosa damascena Flower Water*, Butyrospermum parkii Butter (Sheabutter)*, Decyl oleate, Santalum album Oil (Sandalwood oil)*, C12-20 Alkyl glucoside, Myristyl alcohol, Parfum, Xanthan gum, Potassium sorbate, Myristyl glucoside, Citric acid, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citronellol**, Benzyl salicylate**, Glucose, Citral**, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate.

  • * sertifikuoti ekologiški augalai
  • ** iš natūralių eterinių aliejų
  • *** pagaminta naudojant ekologiškus ingredientus
Odos tipas:
Dėmėtai ir pažeistai odai
Jautriai odai
Kilmės šalis:
ne ES
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime