Aromatingas kalendros, paprikos ir juodųjų pipirų prieskonių mišinys puikiai subalansuotam Garam Masala patiekalui.
Subalansuotas 10 prieskonių mišinys, užfiksuotas aliejuje, suteikiantis gilų, sodrų, autentišką skonį.
Aitriųjų paprikų įvertinimas - aštrumas - 3.
Be glitimo, be dirbtinių konservantų, dažiklių ir kvapiųjų medžiagų, tinka vegetarams.
Garam masala yra vienas iš pagrindinių indiškos virtuvės ingredientų, tačiau iš tikrųjų tai ne prieskonių rūšis, o specialus prieskonių mišinys. Sakoma, kad daugelis indų namų ūkių turi savo visiškai slaptą garam masalos mišinį.Mūsų mišinys taip pat slaptas, tačiau galime pasakyti, kad jame yra sodraus skonio cinamono, kardamono ir kitų autentiškų prieskonių, todėl patiekalas tikrai skanus.
Paruošimas: Kepkite pastą keptuvėje 3 minutes. Sudėkite norimus ingredientus ir troškinkite, kol viskas išvirs.
Sudedamosios dalys: Vanduo, malti prieskoniai (23%) [kalendra (5%), kmynai, paprika (3%), juodieji pipirai (3%), cinamonas, imbieras, gvazdikėliai, aitriosios paprikos], rapsų aliejus (19%), druska, kukurūzų miltai, rūgštys (acto rūgštis, citrinos rūgštis), tamarindas, česnakų milteliai.
Maistinė informacija 100g:
Energinė vertė 1066kJ / 258Kcal
Riebalai 22,4g
Sotieji riebalai 1,6g
Angliavandeniai 5,8g
Cukrus 0,3g
Baltymai 2,9g
Druska 4,7g