Autentiškas aromatingų prieskonių, paprikos, kalendros ir tamarindo mišinys, puikiai subalansuotas "Tikka" patiekalui.
Tikka marinatas su kalendrų ir imbierų marinatu kepimui. Tiršta maltų prieskonių masė, konservuota aliejuje ir naudojama mėsai, žuviai ar daržovėms marinuoti prieš kepimą ar kepimą ant grotelių. Šis unikalus mišinys specialiai sukurtas tradicinio "Tandoori" kepimo skoniui atkartoti.
Apie marinuotą indišką "Tikka" prieskoninę pastą:
- Tai paruošta masė mėsai marinuoti su jogurtu arba be jo.
- Tikka pasta puikiai tinka:vištienai, krevetėms, avienai, kebabui, saldžiam sūriui (paneer).
- nevalgyti neapdorojus
Vegetariškas produktas
Išpakavus suvartoti per 6 mėnesius.
Sudėtis:
Vanduo, prieskoniai (22 %) [paprika (11 %), kalendra (7 %), prieskoniai, kmynai], rapsų aliejus, rūgštys (acto rūgštis, citrinos rūgštis), druska, tamarindas (2,5 %), modifikuotas kukurūzų krakmolas.
Alergenų informacija: Šiame produkte gali būti garstyčių, žemės riešutų ir riešutų.
Vidutinės maistinės vertės 100g:
Energinė vertė: 574kJ/138kcal
Riebalai: 8.1g, iš jų sočiųjų riebalų: 0.7g
Angliavandeniai: 5.6g, iš jų cukrų: 3.8g
Baltymai: 3.9g,
Druska: 3.53g
Laikymo sąlygos: laikyti tamsioje, vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 6 mėnesius.