Katalogas
Augaliniai raudonai rudi plaukų dažai Mahogany, Khadi Naturprodukte, 100g
Prekės ženklas: Khadi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Augaliniai raudonai rudi plaukų dažai Mahogany, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Augaliniai raudonai rudi plaukų dažai Mahogany, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Augaliniai raudonai rudi plaukų dažai Mahogany, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Augaliniai raudonai rudi plaukų dažai Mahogany, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Augaliniai raudonai rudi plaukų dažai Mahogany, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Augaliniai raudonai rudi plaukų dažai Mahogany, Khadi Naturprodukte, 100g

Augaliniai raudonai rudi plaukų dažai Mahogany, Khadi Naturprodukte, 100g

Prekės ženklas: Khadi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda

Raudona bučiuoja rudą: nudažykite plaukus išraiškinga, aksomine, žemiška raudonai ruda spalva.

Suteikia intensyvaus blizgesio ir ryškių raudonai rudos spalvos atspindžių.

Natūraliai ir ilgam nuspalvina. Maitina ir stiprina plaukus bei galvos odą dėl rankomis atrinktų, smulkiai sumaltų ajurvedinių veikliųjų medžiagų, nenaudojant kenksmingų cheminių medžiagų.

1295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 12 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 12 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,36 €.

Prieinamumas: 4
Prekės kodas: PHF-19

USDA Organic BDIH Cosmos Organic

Tiltas tarp raudonos ir rudos: leiskite sau pasiduoti kerams, kai dvi gundančios plaukų spalvos susijungia į žemišką, šiltą raudonmedžio atspalvį - stebuklingą, jausmingą sintezę. Mūsų raudonmedžio spalva - gili, sodri plaukų spalva, puikiai suderinanti natūralumą ir eleganciją. Išraiškinga raudonai ruda, šilta ir žemiška - su žiupsneliu natūralaus žavesio. Leiskite plaukams spindėti šiltu, blizgiu raudonmedžio atspalviu ir pabrėžkite savo odos tipą jausminga elegancija.  

"Khadi Mahogany" idealiai tinka ilgalaikiam plaukų dažymui ir natūraliai atgaivina plaukus sveiku gyvybingumu. Individualus rezultatas priklauso nuo jūsų natūralios plaukų spalvos.  

Khadi plaukų dažų paslaptis slypi didelio spalvos intensyvumo ir ajurvedinės priežiūros derinyje. Vadovaujantis ajurvedos principais, augalai skinami tik kartą per metus, būtent tada, kai pigmentai pasiekia didžiausią stiprumą. Naudojamos tik geriausios rankomis surinktas augalų dalis be stiebų ir kotelių, o jas sumalamos į itin smulkius miltelius naudodami naujovišką procesą.   

Priešingai nei sintetinių plaukų dažų atveju, kai dėl oksiduojančių medžiagų plaukai išbrinksta, kad atsivertų išorinis kutikulės sluoksnis pigmentams, Khadi augalinių plaukų dažų atveju pigmentai apgaubia kiekvieną plauką kaip apsauginis apvalkalas. Dėl ajurvedinės ingredientų priežiūros galios plaukai ir galvos oda yra maitinami, atgaivinami ir stiprinami dažant. Rezultatas: gražūs, sveiki plaukai, kuriuos galite pajusti ir pamatyti. 

Khadi augaliniai plaukų dažai yra 100 % natūralūs, juose nėra sintetinių dažiklių, kvapiųjų medžiagų ar konservantų ir visi jie yra sertifikuoti kaip veganiški, išskyrus du atspalvius. Kiekviena partija tikrinama dėl mikrobiologijos, sunkiųjų metalų ir pesticidų. 

Pakuotėje yra išsamios instrukcijos, spalvos milteliai, kepurėlė ir pirštinės. 

Naudojimas:

* Paprasta naudoti

* 70-80 °C vanduo

* Palikite dažus ant plaukų 60-120 min.

Kas dar gali būti reikalinga: termometras vandens temperatūrai, tepimo šepetėlis, dubuo vandeniui.

Lengva naudoti. Puikus efektas. "khadi Mahogany" yra idealus pasirinkimas visiems, kurie nori suderinti nuolatinę intensyvią spalvą ir natūralią priežiūrą be kenksmingų cheminių medžiagų - mes jums padėsime žingsnis po žingsnio: 

Iš anksto kruopščiai išplaukite plaukus sertifikuotu natūraliu šampūnu, geriausia - Khadi DeepCleanse Shampoo. 

Sumaišykite dažų miltelius su 70-80 laipsnių šiltu vandeniu, kol taps kreminės konsistencijos ir visos miltelių dalelės visiškai ištirps. Tolygiai, sruoga po sruogos, tepkite kremą ant plaukų šepetėliu arba rankomis (naudokite pridedamas pirštines ir geriausia duše arba virš vonios apverskite žemyn galva). Jei norite dažyti tik šaknis, plaukų ilgių ir galiukų nedažykite. 

Palikite spalvą 60-120 minučių. Kuo ilgiau paliekama, tuo tamsesnė bus spalva. Jei jau dažėte šiuo atspalviu ir norite tik atnaujinti spalvą, palikite spalvą plaukuose nuo 15 iki 30 minučių. 

Pasibaigus dažymo laikui, augalinę plaukų spalvą išskalaukite švariu vandeniu. Nenaudokite šampūno 24-48 valandas, kad per tą laiką galėtų išryškėti visas jūsų atspalvio spalvos gylis. 

Patarimas po procedūros: iš karto po to, kai nuskalaujate spalvą vandeniu, naudokite "Khadi ColorFinish" kondicionierių, kad nuplautumėte susikaupusias spalvos daleles ir būtų lengviau iššukuoti. Įsigėrus spalvai, dar kartą kruopščiai išskalaukite plaukus drungnu vandeniu.  

Patarimas, kaip pasiektumėte tobulą rezultatą: prieš pirmąjį plaukų plovimą po 24-48 valandų rekomenduojame plaukų spalvos pigmentus užfiksuoti "Khadi ColorCare" plaukų aliejumi. Jūsų "khadi" atspalvis išliks daug ilgiau, o spalvos gylis bus intensyvesnis. Norėdami tai padaryti, tolygiai paskirstykite aliejų plaukuose ir palikite jį bent 20 minučių. Tada išplaukite jį natūraliu šampūnu be silikono, pavyzdžiui, Khadi AMLA VOLUME. 

Pastaba: Kiekvieni plaukai yra unikalūs, kaip ir mes visi esame skirtingi. Augalinę plaukų spalvą atidžiai išbandykite ant nepastebimos pavyzdinės sruogos, kad pasiektumėte geriausių rezultatų, tinkančių jūsų individualiems plaukams. 

Saugos instrukcijos: tepkite tik nepažeistą odą ir venkite tiesioginio kontakto su akimis. Milteliai yra labai smulkūs - neįkvėpkite dulkių. Sumaišę miltelius, prieš tepdami leiskite jiems atvėsti iki patogios temperatūros.

Naudokite Khadi Color Prep kartu su kitomis Khadi plaukų priežiūros priemonėmis:

- Khadi Deep Charcoal Cleanse plaukų kaukės valymo efektas yra puikus būdas paruošti plaukus išankstinei pigmentacijai naudojant Khadi Color Prep.

- Prieš išankstinę pigmentaciją su Khadi Color Prep naudokite ajurvedinį Amla Volume Elixir šampūną, kad iš plaukų būtų pašalinti nešvarumai ir likučiai.

- Nudažykite plaukus tamsiai šviesia, pelenų ruda, tamsiai ruda, juoda arba grynu indigo atspalviais, kad pasiektumėte intensyvių spalvų rezultatų.

- Khadi Color Care plaukų aliejus užkonservuoja ir sustiprina natūralią Khadi plaukų spalvą ir suteikia jūsų plaukų spalvai gaivumo bei ilgalaikio intensyvumo.

Ingredientai (INCI): Lawsonia inermis Leaf Powder* (Henna), Indigofera tinctoria Leaf Powder* (Indigo), Rubia cordifolia Root Powder* (Manjistha), Emblica officinalis Fruit Powder* (Amla), Aegle marmelos Fruit Extract* (Belbaum), Eclipta prostrata Whole Plant Powder* (Bhringharaj), Acacia concinna Fruit Powder* (Shikakai), Terminalia bellirica Fruit Powder* (Bibhitaki), Terminalia chebula Fruit Powder* (Haritaki), Beta vulgaris Root Powder* (Rote Beete), Trigonella foenumgraecum Seed Powder* (Bockshornklee).

Ajurvedos - seniausios pasaulyje natūropatijos - galia jus nustebins. Khadi Color Prep yra sertifikuotas pagal griežtas tarptautinio COSMOS standarto AISBL gaires ekologiškoms ir natūralios kosmetikos gaminiams, o jo kokybė reguliariai tikrinama pagal Europos kosmetikos reglamento specifikacijas.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime