Katalogas
Filipinų jūros dumblių ir žaliosios arbatos veido šveitiklis, Orientana, 50 ml
Prekės ženklas: Orientana
  • −40%
Filipinų jūros dumblių ir žaliosios arbatos veido šveitiklis, Orientana, 50 ml
  • Filipinų jūros dumblių ir žaliosios arbatos veido šveitiklis, Orientana, 50 ml
  • Filipinų jūros dumblių ir žaliosios arbatos veido šveitiklis, Orientana, 50 ml
  • Filipinų jūros dumblių ir žaliosios arbatos veido šveitiklis, Orientana, 50 ml
  • Filipinų jūros dumblių ir žaliosios arbatos veido šveitiklis, Orientana, 50 ml
  • Filipinų jūros dumblių ir žaliosios arbatos veido šveitiklis, Orientana, 50 ml

Filipinų jūros dumblių ir žaliosios arbatos veido šveitiklis, Orientana, 50 ml

Prekės ženklas: Orientana

Reikli oda yra tikras iššūkis. Tačiau ir mišri, ir riebi, ir su pastebimais uždegimais oda gali atrodyti gražiai.

Išbandykite Filipinų jūros dumblių ir žaliosios arbatos natūralų gelinį veido šveitiklį ir veiksmingai atsikratykite per didelio riebalų kiekio.

Kruopščiai parinktas ingredientų derinys papildomai apsaugos jūsų odą nuo uždegimų, todėl ji jausis nuraminta ir gaivi.

Geriausia iki 2024-05-31

1137 €
18,95 €

Nėra lojalumo taškų, nes prekė jau su nuolaida.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: 5902596416317

Reikli oda yra tikras iššūkis. Tačiau ir mišri, ir riebi, ir su pastebimais uždegimais oda gali atrodyti gražiai. Išbandykite Filipinų jūros dumblių ir žaliosios arbatos natūralų gelinį veido šveitiklį ir veiksmingai atsikratykite per didelio riebalų kiekio. Kruopščiai parinktas ingredientų derinys papildomai apsaugos jūsų odą nuo uždegimų, todėl ji jausis nuraminta ir gaivi.

  • * Veganiškas
  • * Sudėtyje yra 96,5 % natūralių ingredientų
  • * Reguliuos sebumo išsiskyrimą ir padės pašalinti toksinus
  • * Atgaivins jūsų veido odą
  • * Jūsų oda taps švelni ir lygi
  • * Galėsite džiaugtis regeneruota, gaivia ir glotnia oda be uždegimų

Produkto savybės:

Kvapas: Tegul gaivus šveitiklio kvapas stimuliuoja visus jūsų pojūčius.

Tekstūra: Gelio konsistencijos tekstūra su gerai juntamomis natūraliomis abrikosų ir riešutų kevalų dalelėmis leis produktą naudoti greitai ir lengvai.

Kam? Idealiai tinka mišriai odai, taip pat riebiai odai, kuri kenčia nuo uždegimų.

Kaip jausis Jūsų oda? Jūsų oda jausis atgaivinta ir nuraminta, bus apsaugota nuo uždegimų. Jūsų veido oda atsinaujins, o gynybiniai mechanizmai bus pastebimai stimuliuojami.

Kaip atrodys Jūsų oda? Atsikratysite uždegimo ir toksinų. Matomai sureguliuosite riebalų išsiskyrimą. Jūsų oda atrodys švelni ir lygi.

Filipinų jūros dumbliai - galingas azijietiškas ingredientas ir stiprus antioksidantas, apsaugantis veido odą ir intensyviai ją drėkinantis.

Žalioji arbata - veiksmingas antioksidantas, akivaizdžiai regeneruojantis odą ir mažinantis toksinų kiekį.

Rozmarinas - pasižymi stipriomis antibakterinėmis savybėmis, nes turi daug aktyvių junginių, tarp jų ir antioksidantų

Naudojimo būdas: Užtepkite nedidelį kiekį natūralaus gelinio veido šveitiklio su jūros dumbliais ir žaliąja arbata ant iš anksto sudrėkinto veido, praleisdami akių sritį. Įmasažuokite produktą į visą veidą ir nuplaukite vandeniu. Kartokite tai vieną ar du kartus per savaitę, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.

Ingredientai (INCI): Aqua, Glycerine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Trigonella Foenum Graecum Seed Extract, Algae Extract, Prunus Armeniaca Seed Powder, Juglans Regia Shell Powder, Glycyrrhiza Glabra Extract, Carbomer, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Azadirachta Indica Leaf Extract, Ocimum Basilicum Oil, Eugenia Carypophyllus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Sodium Hydroxide, Xylitylglucoside, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Anhydroxylitol, Xylitol, Cl 42090.

-----------------------------------------------------------

Apie Orientana kosmetiką

ORIENTANA siūlo natūralią kosmetiką, kurioje nėra parabenų, naftos darinių (tokių kaip parafinas), mineralinio aliejaus, vazelino, silikonų, SLS/SLES, dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų. Mes griežtai kontroliuojame sudedamąsias dalis.

Orientana kosmetika ir ingredientai niekada nebuvo išbandyti su gyvūnais. Kosmetikoje nėra žaliavos, paimtos iš jiems gyvūnų, jiems kenkiant, arba iš negyvų kūnų, pavyzdžiui, gyvūnų riebalų. Naudojama gyvulinė žaliava, bet tik tokia kaip bičių vaškas, ožkų pienas ir sraigių sekretas – gaunamus be jokios žalos gyvūnams.

Kosmetika yra dermatologiškai patikrinta ir registruota CPNP EU notifikavimo sistemoje.

Kuo ORIENTANA išsiskiria? Naudoja tik natūralius, neapdorotus augalinius ekstraktus: šalto spaudimo augalinius aliejus, augalinius sviestus, šviežius augalinius ekstraktus. Kosmetika, pagaminta iš šių neapdorotų ingredientų, nepraranda savo brangios vertės. Dėl to ORIENTANA kosmetika atkuria natūralias odos funkcijas, skatina jos medžiagų apykaitą ir rekonstrukciją. Ši kosmetika nedirgina ir nesukelia jautrumo. Kai kurie produktai, jei įmanoma, yra rankų darbo. Visi produktai pagaminti remiantis patikrintais receptais ir tradiciniu Azijos mokslu.

Orientana daro viską, kad kosmetikos pakuotė būtų paprasta – biologiškai skaidoma arba perdirbama, taigi draugiška aplinkai. Taip pat daro viską, kad išvengtų dvigubo pakavimo. Gaminiai skirti ne tik tiems, kurie nori rūpintis savo grožiu ir sveikata, bet ir visiems žmonėms, kurie nori gyventi pagal gamtą.

Odos tipas:
Jautriai odai
Gamintojo šalis:
Lenkija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime