Katalogas
Švelnus kasdienio veido valymo gelis Hello Daktyl, Orientana, 125ml
Prekės ženklas: Orientana
Veganiška Veganiška
Švelnus veido valymo gelis Hello Daktyl, Orientana, 125ml
  • Švelnus veido valymo gelis Hello Daktyl, Orientana, 125ml
  • Švelnus veido valymo gelis Hello Daktyl, Orientana, 125ml
  • Švelnus veido valymo gelis Hello Daktyl, Orientana, 125ml
  • Švelnus veido valymo gelis Hello Daktyl, Orientana, 125ml
  • Švelnus veido valymo gelis Hello Daktyl, Orientana, 125ml

Švelnus kasdienio veido valymo gelis Hello Daktyl, Orientana, 125ml

Prekės ženklas: Orientana
Veganiška Veganiška

Švelnus gelis kasdieniam naudojimui. Jame gausu švelnių, biologiškai suyrančių augalinės kilmės plaunamųjų medžiagų.

Puikiai valo odą nepažeisdamas jos natūralaus pH.

Turi drėkinamąjį, raminamąjį ir gaivinamąjį poveikį. Suteikia komforto pojūtį, nesausina ir neturi odą sutraukiančio poveikio.

Natūralios kilmės ingredientai kruopščiai valo ir prižiūri odą, palieka ją švelnią ir šilkinę.

1595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 15 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 15 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,45 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: 5904533310313

6 mėnesiai nuo atidarymo

Švelnus gelis kasdieniam naudojimui. Jame gausu švelnių, biologiškai suyrančių augalinės kilmės plaunamųjų medžiagų. Puikiai valo odą nepažeisdamas jos natūralaus pH. Turi drėkinamąjį, raminamąjį ir gaivinamąjį poveikį. Suteikia komforto pojūtį, nesausina ir neturi odą sutraukiančio poveikio. Natūralios kilmės ingredientai kruopščiai valo ir prižiūri odą, palieka ją švelnią ir šilkinę.

* Veganiška kosmetika.

* 96,1 % natūralios kilmės ingredientų.

* Tinka visų amžiaus grupių ir tipų odai.

* Švelniai ir veiksmingai valo odą, suteikia jai gaivumo ir komforto pojūtį.

Veikliosios medžiagos: datulių ekstraktas, bhringraj ekstraktas, matcha arbatos hidrolatas, gliukonolaktonas, sorbitolis, betainas ir inulinas.

Produkto savybės:

Oda tampa švari, lygi, gaivi ir sudrėkinta.

Kvapas: vaisių ir gėlių.

Tekstūra: gelinė.

Datulių vaisių ekstraktas maitina, drėkina ir ramina odą. Jis taip pat pasižymi ilgalaikiu senėjimą stabdančiu poveikiu.

Bhringraj ekstrakte gausu saponinų, flavonoidų ir fenolinių rūgščių, dėl kurių jis pasižymi senėjimą stabdančiu poveikiu. Jis drėkina ir gaivina odą, pasižymi raminamuoju, gaivinamuoju ir senėjimą stabdančiu poveikiu.

Matcha arbatos hidrolatas turi daug antioksidantų, stimuliuoja mikrocirkuliaciją ir lėtina priešlaikinį odos senėjimą.

Inulinas stipriai drėkina odą, padeda palaikyti jos būklę ir stiprina natūralų epidermio barjerą. Atkuria natūralaus odos mikrobiomo pusiausvyrą.

Naudojimo būdas: Nedidelį produkto kiekį tepkite ant vandeniu sudrėkinto veido ir švelniai paskirstykite masažuodami. Kruopščiai nuplaukite vandeniu. Naudokite ryte ir vakare.

Ingredientai (INCI): Aqua*, Propanediol*, Sodium Cocoamphoacetate, Caprylyl/Capryl Glucoside*, Sorbitol*, Glycerin*, Coco-Betaine, Betaine*, Xanthan Gum*, Gluconolactone*, Phoenix Dactylifera Fruit Extract*, Eclipta Prostrata Extract*, Camellia Sinensis Leaf Water*, Inulin*, Fructose*, Glucose*, Cellulose*, Cellulose Gum*, Disodium Cocoyl Glutamate*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Tetrasodium Glutamate Diacetate*, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid*, Parfum.

* natūralios kilmės ingredientai

-----------------------------------------------------------

Apie Orientana kosmetiką

ORIENTANA siūlo natūralią kosmetiką, kurioje nėra parabenų, naftos darinių (tokių kaip parafinas), mineralinio aliejaus, vazelino, silikonų, SLS/SLES, dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų. Mes griežtai kontroliuojame sudedamąsias dalis.

Orientana kosmetika ir ingredientai niekada nebuvo išbandyti su gyvūnais. Kosmetikoje nėra žaliavos, paimtos iš jiems gyvūnų, jiems kenkiant, arba iš negyvų kūnų, pavyzdžiui, gyvūnų riebalų. Naudojama gyvulinė žaliava, bet tik tokia kaip bičių vaškas, ožkų pienas ir sraigių sekretas – gaunamus be jokios žalos gyvūnams.

Kosmetika yra dermatologiškai patikrinta ir registruota CPNP EU notifikavimo sistemoje.

Kuo ORIENTANA išsiskiria? Naudoja tik natūralius, neapdorotus augalinius ekstraktus: šalto spaudimo augalinius aliejus, augalinius sviestus, šviežius augalinius ekstraktus. Kosmetika, pagaminta iš šių neapdorotų ingredientų, nepraranda savo brangios vertės. Dėl to ORIENTANA kosmetika atkuria natūralias odos funkcijas, skatina jos medžiagų apykaitą ir rekonstrukciją. Ši kosmetika nedirgina ir nesukelia jautrumo. Kai kurie produktai, jei įmanoma, yra rankų darbo. Visi produktai pagaminti remiantis patikrintais receptais ir tradiciniu Azijos mokslu.

Orientana daro viską, kad kosmetikos pakuotė būtų paprasta – biologiškai skaidoma arba perdirbama, taigi draugiška aplinkai. Taip pat daro viską, kad išvengtų dvigubo pakavimo. Gaminiai skirti ne tik tiems, kurie nori rūpintis savo grožiu ir sveikata, bet ir visiems žmonėms, kurie nori gyventi pagal gamtą.

Odos tipas:
Visų tipų odai
Kilmės šalis:
Lenkija
Gamintojo šalis:
Lenkija
Kiekis:
125 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime