Kario lapai renkami ištisus metus. Tai yra svarbūs indų virtuvės prieskoniai ir daržovė.
Kario lapai renkami ištisus metus. Tai yra svarbūs indų virtuvės prieskoniai ir daržovė.
Kario lapai su jiems būdingomis aštriiomis savybėmis pridedami prie dalų sriubų ir kitų patiekalų su dalais (pupelėmis). Kario lapai skatina apetitą ir skatina gerą virškinimą, stiprina Agni.
Patraukli skardinė dėžutė, patogi tolygiai paskleisti ir matuoti prieskonius.
Sudedamosios dalys: Ciberžolė*, ožragė*, kuminai*, kalendra*, svogūnai*, imbieras*, juodieji pipirai*, paprika*, cinamonas*.
* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių
Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje
Grynasis kiekis: 40 g
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija