Prieskonių mišinys ankštinių patiekalams Chana Masala, MDH, 100 g
Chana masala - Indijoje plačiai naudojamas prieskonių mišinys avinžirnių kariui gaminti. Tinka ir žirnių, pupelių, lęšių, sojos patiekalams.
Šiame 19 prieskonių mišinyje esantys mangų milteliai, granatų sėklos, kalnų druska ir kiti puikiai suderinti prieskoniai suteikia patiekalams nepamirštamą skonį ir kvapą.
Be konservantų. Be skonio stipriklių. Be dirbtinių dažiklių.
Chana masala - Indijoje plačiai naudojamas prieskonių mišinys avinžirnių kariui gaminti. Tinka ir žirnių, pupelių, lęšių, sojos patiekalams.
Lengva naudoti - suteikia nuostabų autentišką skonį.
Šiame 19 prieskonių mišinyje esantys mangų milteliai, granatų sėklos, kalnų druska ir kiti puikiai suderinti prieskoniai suteikia patiekalams nepamirštamą skonį ir kvapą.
Be konservantų. Be skonio stipriklių. Be dirbtinių dažiklių.
Šis prieskonių mišinys sukurtas specialiai avinžirnių patiekalų, tokių kaip chana masala ar chole - populiaraus Šiaurės Indijos kario - skoniui pagerinti.
Tikslios Chana Masala sudedamosios dalys gali kiek skirtis, tačiau paprastai į jį įeina tokie prieskoniai ir žolelės kaip kalendra, kmynai, sauso mango milteliai (amchur), granatų sėklos (anardana), ožragės sėklos, juodoji druska, juodieji pipirai, džiovintas imbieras, cinamonas, gvazdikėliai ir kt. Šis unikalus mišinys yra kruopščiai sukurtas, kad būtų gardus ir aromatingas avinžirnių patiekalų prieskonis.
MDH Chana Masala galite naudoti gamindami avinžirnių karį, o jo kiekį reguliuokite pagal savo skonį. Tai supaprastina prieskonių gaminimo procesą ir padeda sukurti autentišką ir skanų chana masala patiekalą.
Maistinė vertė 100g:
Energinė vertė: 1008kJ / 241kcal
Riebalai: 9,2 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0g
Angliavandeniai: 30g, iš jų cukrų 0g
Skaidulinės medžiagos -
Baltymai: 9,6 g
Druska: 17g
Sudėtis: kalendros, druska, džiovinti mangai, granatų sėklos, kuminai, čili pipirai, raukšlėtasis melionas, juodieji pipirai, kalnų druska, ožragių lapeliai, gvazdikėliai, mėtos, muskatai, džiovinti imbierai, cinamonai, laurų lapai, kardamonai, kmynai, muskatų kevalų milteliai.
Saugojimas: Laikyti sandariai tamsioje, sausoje vietoje.